Григор Димитров и Мария Шарапова на дълга среща в Ню Йорк

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е имал дълга среща с бившата си приятелка Мария Шарапова преди няколко месеца в Ню Йорк.

Това разкрива рускинята в интервю за сп. „Вог“, посветено на предстоящото й завръщане в тениса след изтърпяване на наказание за употреба на мелдоний, пише OffNews.

С Димитров се разделиха през лятото на 2015 г., като от думите на Маша се разбира, че връзката им е приключила със скандал. Преди няколко месеца обаче тя не издържала и отишла при него в Ню Йорк.

„Говорихме си пет часа и бяхме последните посетители в ресторанта. Той беше толкова важна част от моя живот. Григор е много деликатна и сложна личност. Беше толкова приятно просто да сме нормални хора“, спомня си Шарапова.

Тя се впуска и в размишления защо не й върви в любовта.

Може би съм труден характер. Искам да имам деца, но сега съм фокусирана върху работата си. Може би затова връзките ми се разпадат. Не мога да пожертвам нещо от себе си заради друг. Какво означава да има баланс, мразя тази дума. 50 на 50 значи да даваш само половината“, казва още Мария.

След раздялата с Димитров имаше слухове, че рускинята се среща с бившия на Кайли Миноуг – Андрес Веленкосо. В момента тенисистът ни излиза с певицата Никол Шерцингер.

Оказва се, че във времето извън тениса Маша си е поживяла добре.

„Хаха, изпих повече алкохол, отколкото през целия си живот досега, но това е защото за първи път имах време за социален живот“, казва тя.

Нейното първо участие след наказанието ще бъде на турнира в Щутгарт в края на април.