Гришо и Никол се женят в София, певицата избира католически храм за сватбата

Посещението на Никол Шерцингер в България не е само заради участието на Григор Димитров в турнира „София Оупън“.

Американската поп дива е дошла в София, за да избере лично мястото, където ще стане съпруга на по-младия от нея спортист.

Двамата пристигнаха в София миналия петък. Докато Гришо се занимаваше с подготовката за турнира, Никол прекарваше времето си с неговото семейство и най-вече с майка му. С бащата на Григор тя се познава отдавна, тъй като той често пътува със сина си и прекарва доста време в Америка с него.

Майката на Димитров все още живее в Хасково и е учителка по физкултура. Двете с Никол, си допаднали и веднага намерили общи теми за разговор. Смуглата красавица изумила свекърва си с познанията си за България.

Противно на очакванията, че красивата американка ще хукне по моловете, Шерцингер обикаляла църквите, Тя пожелала да разгледа най-големите храмове в столицата и да уплътни времето си, като избере мястото, на което да сключи брак.

Никол и Григор се сгодиха на 12 септември в Портофино – екзотично рибарско селище на италианската Ривиера. Никол и бъдещата й свекърва са разгледали „Св. Йосиф“– един от най-големите католически храмове в България.

Най-вероятно Никол ще стане булка именно тук, тъй като е от религиозно семейство на католици. Църквата ни признава сключването на брак между православен християнин и чужденец, който е католик, и провежда без проблеми подобни венчавки, пише ХотАрена.