Грозен скандал в „На кафе“ между Миглена Ангелова и бившият й годеник

На истински екшън станаха свидетели зрителите на „На кафе“ тази сутрин. Бившите на шега годеници Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите, пише secret.bg.

Повод е статия на Стефанов в неговото списание, в която пише неща срещу Миглена Ангелова, нарушавайки журналистическите принципи и не търсейки мнението й. В текста той казва, че Миглена вече не е част от неговия приятелски списък.

В отговор победителката в предния сезон на „ВИП Брадър“ публикува дълъг пост във фейсбук:

„Когато излязох от Къщата на Биг Брадър и не знаех изобщо какво се е случвало, докато бях вътре, научих вечерта преди да отида следващата сутрин в На кафе, че Антон се е шегувал, че толкова е пленен от поведението ми, че ще ми предложи брак.

Защо това може да бъде възприето единствено като шега, знаем всички в така наречената журналистическа гилдия, и, независимо, че не съм от хората, които надничат под чаршафите, никога не съм имала повод да се съмнявам в твърденията на колегите.

Представа нямах от кого ме е защитавал Антон. Моят начин да му благодаря за афишираната подкрепа бе като участвам в шеговития годеж. Няма да скрия, че не се противих цяла година и на уговорките да влизаме заедно на някое парти.

Това е най-малкото, което мога да направя. Не мисля във формата кой на чий гръб какъв ПР си прави“, пише в профила си Миглена.

В студиото на Гала двамата продължиха спора на висок тон, крещейки като каруцари. Според Ангелова двамата никога не са били приятели в нейния смисъл на думата, а просто колеги.

„Няма как да излезеш на глава с такъв човек. Всеки път, когато човек като Антон те обвинява, го прави за това, което той прави. Антон по женски гледа дреболиите“, заяви в ефира на Нова Миглена, допълвайки, че не е имало ситуация, в която да опознае Антон по-добре.

Антон е останал обиден от думите й, че в Къщата на Биг Брадър се превръща в едно мокро петно.

„Аз обяснявам на зрителите, ти си безнадежден. Само ти мислиш, че си си отстоял принципите“, скастри го Ангелова.