Иконата мъсти на Тони Найка

Любопитен сблъсък се заформи във футболните среди. Благой Георгиев — Иконата успя да отмъсти на емблематичните си съперници Тони Найка и Асен Таксито.

Футболните асове, които напоследък са по-популярни с мутренските си прякори, отколкото с футболните си успехи, предизвикаха истинска сензация при последната си среща.

Епичният футболен двубой на малки вратички обаче не е единствен. Техните имена станаха пословични и в музикалните клипове на Валери Божинов, в които те бяха предизвикани на двубой.

Всъщност, кавърите на плейбоя се превърнаха в тотален хит в мрежата. И направиха Тони Найкаи Асен Таксито изключително популярни.

Междувременно битката между топ спортистите се състоя в неделя и бе изключително колоритна.В екипа на Благо Иконата се включи и Валери Божинов, който надъхваше виртуално участниците в двубоя.

Спортистът постави ултиматум колегата му да разбие героите от неговите песни. Божигол дори пратил своя екс съотборник Иван Бандаловски — Бандата да помага, но защитникът отпаднал в последния момент.

Биха ни с два-три гола”, призна чест Тони Найка, цитиран от „България днес”.

„Бяхме малко, с експериментален състав”, споделя собственикът на верига магазини за спортни облекла.

Имаше много бъзици преди и след мача, а по време на срещата беше война. Не сме се чували с Валери. Те много не смеят да си правят майтап с мен, когато падна, защото много се паля”, допълва той.

Божинов също имал огромно желание да участва в мача, не само като подбудител, но за съжаление не могъл да играе. В момента спортистът е тренировки с клуба си „Партизан”, но се кълне, че лятото лично ще играе срещу Тони Найкаи Асен Таксито.

„Да си взема мрежичките и да идва”, предизвика го Тони Найка, пише „България днес“.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Очаква се тези дни Божинов да отвърне на това с нов кавър. След хита му върху едно от парчетата на Цеца Величкович, който разтърси нета, футболистът се готви за нов успех.

Междувременно героите от песента му отсега планират и грандиозен мач пред публика. Те ще пуснат билети за мача, като дори се очаква две от ефирните телевизии да наддават за правата върху излъчване на срещата.

Ако това се случи, всички средства ще отидат за благотворителна кауза, обещават участниците. Междувременно спектакълът е замислен за 1 юни, пише ХотАрена.