Изгониха МЕГЗ от Седмицата на модата

Дойде моментът, в който всички които не харесва топ-дизайнерката Миглена Каканашева -Мегз може да празнуват.

Амбициозното миньонче е съкрушено, защото падна от много високо и сега ближе кървавите си рани. Един от най-големите въпроси на това издание на Седмица на модата в София е защо дизайнерката, спечелила най-големия приз за мода в страната тази година, няма да участва в пролетното издание.

Всички от организацията, както и от екипа на Мегз, отказват да коментират темата. Изглежда този път дизайнерката е направила нещо твърде прекалено и скандално, за да се стигне чак до изключването й.

Най-шушуканата версия зад кулисите е, че Мегз този път преценила , че да открива или закрива не й стига и че иска да има цяла вечер само за себе си. И то задължително или откриването или закриването на самата седмица. Всички знаем, че Каканашева е близка с организаторите и те й позволили и тази безумна прищявка.

Не така обаче смятали останалите над 50 дизайнера, които участват на събитието. За тях това преляло чашата. Досега те търпели всички претенции на болно амбициозната дизайнерка, като задължително откриване или закриване, самостоятелни манекени, гримьорни и съблекални, повече време, специална програма и хореография, повече места в публиката, специално осветление и какво ли още не.

Но цяла нощ само за един човек било крайно несправедливо и подобно отношение убивало амбицията и духа на всички останали. Всички дизайнери поставили ултиматум на организацията, че или Мегз си отива, или никой от тях няма да присъства на събитието.

Организаторите нямало какво да направят. Колкото и да държели на Каканашева, не можели заради нея да прогонят всички останали участници. Така първата ни дизайнерка трябвало да избира или да се примири и да участва наравно с всички, или изобщо да не участва. И както може да се досетите сами- от гордост Мегз собственоръчно подписала смъртната си присъда.

Това обяснява и статуса, който първата ни дизайнерка пусна в социалните мрежи преди няколко дни „Чудя се от кое боли повече- от гордостта или от любовта“. Сега дизайнерката е в депресия и изпитва огромна болка, заради собствената си унищожителна амбиция.

Източник: ХотАрена