Изтегли си предизвикателство за 14 юни

Без съмнение, всички ние можем много повече, отколкото предполагаме, но нужно ли е да бъдем предизвикани от друг, за да предизвикаме сами себе си ?

Е, ами явно ДА !

Затова днес сме приготвили няколко дневни предизвикателства, които да ви подтикнат да бъдете по-волеви.

Намислете си число от 1 до 13 и вижте какво е Вашето предизвикателство.

 1. Бъдете дръзки и решителни и застанете очи в очи с Вашия страх. Това е единственият начин за преодоляване и достигане на вътрешно спокойствие. Ако ви е страх от паяци, убийте го бавно, ако ви е страх от високо, се качете на покрива на блока и погледнете от ръба.
 2. Намерете отдушник. И не просто кошче за душевни отпадъци, а свое място, където да изразите всичките си емоции. Отидете в гората и викайте силно, или просто тръгнете без посока.
 3. Усмихвайте се цял ден. Не знаеш кога усмивката ти е повод за нечия друга усмивка.
 4. Бъдете уравновесени. Казвайте на всеки, който ви изнерви, колко го обичате. Днес сте длъжни да търсите само доброто у хората.
 5. Отдайте се на интензивна тренировка. С две думи, яко кардио, клякания, плуване и йога. Тренирай, така че утре да имаш мускулна треска. Та, нали това е качествена тренировка.
 6. Поглези се с нещо сладко ! Днес е ден за десерти, затова облечете се добре и отидете на някоя сладкарница или яжте хубав сладолед с нов вкус.
 7. Опознай себе си! Напиши на лист по 3 твои добри и лоши качества, после виж какво не е наред.
 8. Изолирай се от всякакви социални мрежи. Върни се във времето, в което нямаше телефон, изключи интернета и не го включвай цял ден. Това предизвикателство ще ти помогне да разбереш кой държи на теб.
 9. Позвъни на бившия/бившата. Все пак сте имали някакво минало, защо да не провериш как е животът при него/нея сега ?
 10. Заемете се със всичко, което ви е безкрайно досадно и гледайте да приключите списъка в рамките на деня. Накрая ще ви е леко, защото това, което сте свършили, е щяло да бъде проточено във времето.
 11. Бъди екстравагантен! Днес е денят, в който си предизвикан да посетиш най-екстравагантното според теб място и да си поръчаш, нещо, което никога не би опитал. Експериментирай !
 12. Върнете се в детството си! Излезте с най-добрия ви приятел от детските години, полюлейте се на люлките, пуснете се по пързалката, яжте захарен памук. Да ви е сладко !
 13. Откажете се от вреден навик ! Със сигурност всички имаме такива, от гризането на нокти, до прекъсването по време на разговор. Е, днес се изправете пред предизвикателството да не си изпуквате пръстите, или да не говорите с пълна уста. За да промениш света, започни от себе си.