Йоана Буковска направи сензационно признание

Актрисата Йоана Буковска е истинска фурия с неизчерпаема енергия, пише в. „ШОУ“. Звездата от „Откраднат живот“ определено знае как да контролира живота си и всичко с него е желано, премислено и планирано.  Преди пет години Буковска-Давидова и съпругът й Иван станаха родители на близнаците Вяра и Любомир. А сега са решили, че е време за увеличаване на семейството. Но не с още едно, а с още две деца!

Актрисата явно никак не се е уплашила от грижите за близнаците и успя да ги съвместни успешно с професионалните си ангажименти. А сега е готова да се нагърби с непосилната за много майки задача да дари живот на още две бебета накуп!

Съпругът й няма нищо против отново да се подложи на ин-витро процедура. Освен това, той има достатъчно финансови възможности, за да се грижи за четири деца. Въпреки че има богат съпруг, Йоана Буковска много държи да има собствени доходи и кариера. А в последните години се справя по-добре от всякога с тази задача. Умее да лавира между снимките на медицинския сериал, театралните представления и репетиции, грижите за децата, дома и мъжа си. Актрисата с изненада признава, че много обича да домакинства, но все не й остава време. Затова й е било най-добре по време майчинството.

И ето й още една подобаваща причина да забременее отново! Не е ясно точно кога Буковска ще се подложила на оплождането. Със сигурност ще бъде скоро и ще бъде съчетано и с ангажиментите й към „Откраднат живот“. А след това ще се отдаде на заслужена почивка. Ако може да се нарече така с четири деца у дома!