Как да носим прозрачна блуза?

Много атрактивни, ефирни и деликатно подчертаващи силуета са прозрачните блузи. Но и коварни за носене, защото границата между стилното и пошлото е само на една крачка. Преди да носите прозрачен топ, трябва да сте овладели добре съчетанието долни дрехи-блуза. Защото не всичко от иначе страхотното ни бельо стои добре с ефирните шифонени изкушения. Спазвайте тези три златни правила и ще изглеждате фантастично!

1. Забравете сутиена и изберете камизола. Да носите прозрачен топ само със сутиен не е подходящо за всекидневните ви занимания, освен ако не сте поп певица. Камизола или бюстие са най-добрият избор – те прилепват по тялото, без да стягат, оставят апетитно деколте и скриват, каквото трябва да бъде скрито. Освен това имат тънички презрамки, така че няма да изглеждате, сякаш сте облекли потника на баба.

2. Съчетайте прозрачния топ с пола или панталон с висока талия. Защото изглеждат много добре, когато са напъхани под полата или панталона. Да оставите прозрачния топ да виси отгоре ще привлече вниманието към долното бельо, но пък този вариант е подходящ, ако носите дънки.

3. Овладейте изкуството на носенето на дрехи една върху друга, на слоеве.Прозрачният топ е най-секси, когато само е загатнато, че е именно прозрачен. Крещящата прозрачност не говори за добър вкус. Подобна деликатна блуза изглежда много добре, ако е носена под блейзери, дори мото якета и дори жилетки.