Какви шеги предпочитат зодиите

Овен

Най-много му допадат плоските и кратки шеги, при които още от началото ти е ясно къде трябва да се смееш.

Телец

Предпочитанията на Телците са насочени към сериозните и сложни вицове.Харесват шеги за това как бедните мамят богатите, както и анекдоти за икономии.

Близнаци

С тях не се шегувай, защото имат остър език. Обичат да остроумничат по повод и без повод. Допадат им вицове за пътувания и автомобили, въобще за всичко, което се движи. Ако вицът е тъп, другите ще се смеят, но те – не. Един от любимите им афоризми е: „Всички жени са ангели, но когато им счупят крилата, летят на метли.“

Рак

Развличат ги анекдоти с добър край, за да не се разстройват. Може да се разплачат от смях и да заразят околните.

Лъв

Несъмнено фаворити при тази зодия са вицовете за лъвове, за Анка картечарката. Предпочитат простите и разбираеми шеги от рода на: „В нашето ТКЗС има само две яйца и те са у председателя“.

Дева

Обичат да се шегуват. Те знаят, че устата служи главно, за да се усмихваш, а искреният смях подобрява здравето. Хуморът им е незлоблив и на места даже смешен. Разказват вицове с излишни подробности, докато отегчените слушатели  не ги довършат сами.

Везни

Предлагайте им мек вежлив хумор като английския. Трябва да е елементарно къде да се смееш, къде да направиш пауза и къде само да хихикаш.

Скорпион

Обичат черния хумор, от който лъха оптимизъм. Например: „Няма толкова лоша ситуация, която да не може да стане още по-лоша“. Любимите им персонажи от вицовете са злите тъщи, чудовищата и привиденията.

Стрелец

Шегите им са оптимистични. Бавно загряват, но дълго и шумно се смеят.Обичат анекдоти с международно присъствие.

Козирог

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Вицовете им са брадати, хуморът – последователен, сух и консервативен.Уважават анекдоти за чукчи и тъжните смешки за смисъла на живота.

Водолей

Предпочитат вицовете с приказен сюжет – за летящи килимчета и вълшебни покривки. Приветстват хумора в стил фентъзи, където доброто побеждава злото и дружбата възтържествува.

Риби

Обожават шегите за Щирлиц и колко е трудно да бъде разобличен. Хуморът им е нееднозначен, двойствен и непонятен. Привличат ги анекдоти със загадка, но без развръзка, като: „Летят два крокодила: единият оранжев, а другият- на запад“.