Какво наистина искат мъжете?

Мъжете са просто устроени същества, а нещата, които изискват от дамата на сърцето им, не са толкова устроени. Подбрахме ви трите най-важни неща, които искат мъжете.

Ето ги и тях:

1.Секс 

Сексът не е най – важното, но е едно от най – важните неща в една връзка. Няма как да не сме по-съгласни с това твърдение.Когато редовния секс липсва в живота на един мъж, той започва да прави всичко възможно, за да си го набави. Дори да изневери.

2.Комфорт

Комфортът е изключително важен за мъжете и имайте предвид, че именно затова те държат толкова на дългите си връзки. Много от тях остават с една определена жена, защото тя им създава уют, грижа и го успокоява в края на стресиращия работен ден. Не става въпрос за физически, а за емоционален комфорт. Неизказана мечта на много мъже е да се приберат у дома, да легнат на дивана, а до тях да е сгушена жената, която обича.

Затова мили дами, по-малко мрънкане и скандали, ако не искате скоро да викате на стената.

3.Приятелство

На последно място, но не и по значение е приятелството. Мъжете търсят жена, с която да могат да споделят, да им е забавно, да харесвате еднакви неща и жена, която е готова да остане с тях независимо от всичко.

Простичко, нали?