Когато търсиш точния мъж е добре да знаеш, че…

Когато на определена възраст вече си имала доста срещи, насладила си се на мимолетни връзки или си пострадала от тежки раздели има грешки, които определено не би повторила. Ето някои от моите, които определено могат да си ви полезни.

Не сте повърхностна ако сте привлечена само от личността му.

Ако опознаете някого и искрено се наслаждавате на компанията му, но не можете да усетите физическо привличане, не означава, че сте ужасен човек. Физическото привличане е основен признак, че харесвате някого и ако то не присъства, може да не се получи. Не го преживявайте много…

Преследването на популярния „мачо” ще ви доведе до саморазрушение.

Популярният мачо може да изглежда секси и забавен, и вие знаете, че ако излизате с него ще направи и вас по-търсена. Но ако не сте в обкръжението му, той най-вероятно няма да ви даде достатъчно шансове. Просто ще си поиграе с вас, докато се отегчи. Най-добре и за двамата да се избегне тази ситуация.

Някои бивши не заслужават приятелството ви.

Ако е възможно приятелство с бившо гадже, не винаги е необходимо да поддържате подобни отношения. Понякога такова приятелство може да ви направи нещастна. Повечето пъти е по-здравословно бившите гаджета да са извън живота ви за добро. Решете кое е по-добро за вас, не за бившия ви.

Трудните раздели ще ви променят в положителен смисъл.

Раздяла, която ви вкарва в дълбока депресия ще ви помогне най-много. След като веднъж сърцето ви е било разкъсано на парчета ще научите доста неща. По време на възстановителния процес научавате много не само за връзките, но и за самата себе си. В този момент може да изглежда трудно, но болката си заслужава.

Ако се обличате предизвикателно няма да спечелите точния, почтен човек.

Забавно е да носиш къси поли и блузи с голямо деколте, с цел привличане вниманието на момчетата на парти. Но ако търсите връзка няма да я намерите по този начин. Ще попаднете на момчета, които търсят еднократни преживявания. Бъдете класическа, не евтина.

Да разкриете сърцето си пред някого е рисковано, но може да е обещаващо.

Ужасно е да свалите гарда и да бъдете уязвима пред някой почти непознат. Но ако не го направите, няма шанс да развиете по-близък контакт и връзка с някого. Разкриването пред някого първоначално е трудно, но винаги си заслужава. Дори ако някои ви предаде, това е ценен урок за в бъдеще.

Ако ви каже да промените нещо в себе си, зарежете го.

Ако не ви харесва каквато сте, не трябва да сте с него. Излизах с момче, което ме убеди да удебеля очната си линия, защото било по-секси. Аз не се харесвах така, но го направих , за да съм по-привлекателна в неговите очи. Макар и малка промяна, е неприемлива.

Ако не харесва малки кученца, няма проблем да не го харесаш и ти.

Разбира се, не трябва да сте прекалено придирчиви, но също така е добре да има поне едно правило, което не може да се нарушава. Окей, трудно ми е да излизам с мъж, който не харесва малки , сладки кученца и какво от това? Не се притеснявайте ако имате някое странно правило. И разбира се може да има изключения ако човекът си заслужава.

Не се срещайте с някого само, за да отмъстите на бившия.

 Научих това, докато излизах с врагове на бившия си. Просто ще кажа, че това се превърна в голям проблем. Ако се срещате с някого само, за да отмъстите на бившия, не взимате под внимание чувствата на другия. Хората остават наранени, а вие не изпитвате особено удовлетворение накрая.

Важно е да си вземете поне година почивка от запознанства.

Ако се хвърляте от връзка на връзка, нямате време да работите върху себе си. След известно време е желателно да си вземете дълга почивка. Така ще имате възможност за лично израстване. Това е изключително важно, за да изградите по-силна връзка по-нататък.

Понякога твърде големите романтични жестове са отвличане на вниманието от емоционално насилие.

Ако той винаги се извинява, хвърляйки камъни по прозореца ви като в романтичен филм, или ви купува голям плюшен мечок за извинение, вероятно има по-голям проблем, който прикрива. Ако постоянно ви подтиска, кара ви да се чувствате зле, тогава романтиката е излишна. Обърнете внимание на лошите знаци вместо на добрите.

Този, когото ще обикнете няма да е перфектен и това е ОК.

Всеки знае, че ако очаквате някой да ви обича независимо от недостатъците ви, тогава трябва да приемете и неговите недостатъци. Любовта изисква да приемате и ако не можете да приемете някого напълно, значи не го обичате.

С времето и чрез търпение ще намерите мъжът, който ще се отнася с вас както очаквате.

Лесно е да се предадете и изоставите надеждата между всички неуспешни връзки. Но е важно да останете позитивни и да осъзнаете, че вашето време ще дойде. Ще срещнете любовта на живота си, когато най малко очаквате. Само трябва да имате малко търпение и много отворено съзнание.