Коя Дисни принцеса си според зодиакалния знак

Ако някога си искала да разбереш характерът ти до коя принцеса на Дисни се доближава, сега е моментът да го направиш…

Овен – Мерида от „Храбро сърце”

Точно като принцеса Мерида, овните са независими, динамични и избухливи. Ако сте зодия овен, сигурно искате да сте като нея – по-често да ви се случва вятърът да развява косата ви, докато стреляте към залеза.

Телец – Снежанка от „Снежанка и седемте джуджета“

Телците, също като Снежанка, са търпеливи, практични и отговорни личности. И как иначе, след като героинята от едноименната приказка и филм е трябвало да се грижи за цели седем джуджета?

Близнаци – Ариел от „Малката русалка“

Ариел – малката русалка, която много искаше да стане човек, има много общи черти с близнаците – енергична, умна и любопитна.

Рак – Жасмин от „Аладин“

Раците са постоянни и последователни, и имат силно развита интуиция, знаят как да съчувстват, но понякога настроението им се променя много бързо, точно като главната героиня от „Аладин” – принцеса Жасмин

Лъв – Аврора от „Спящата красавица“

Лъвовете са известни представители на зодиака със своята щедра и романтична природа. Понякога чакат мечтаният принц да ги намери, докато си спят непробудно вкъщи – точно като Аврора, но да знаят, че в реалния живот не се случва като в приказките.

Дева – Пепеляшка от „Пепеляшка“

Пепеляшка – момичето, което бе отглеждано от своята мащеха и израства работейки, е точно като девите – искрена, нежна, откровена, работлива и човек, на който можете да се доверите.

Везни – Бела от „Красавицата и звяра“

Везните, подобно на Бела от „Красавицата и звярът”, са внимателни, нежни, последователни и винаги действат логично. Запазват самообладание дори и в най-трудните моменти.

Скорпион – Рапунцел от „Рапунцел и разбойникът“ 

Скорпионите са страстни, решителни, находчиви и много търпеливи, точно като Рапунцел, която трябваше да живее цели 18 години в кулата преди да слезе в реалния свят.

Стрелец – Ана от „Замръзналото кралство“

Стрелците са издръжливи, приятелски настроени, пълни с ентусиазъм и смелост като Ана, която е готова на всичко, за да открие сестра си

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Козирог – Тиана от „Принцесата и жабокът“

Амбициозната сервитьорка Тиана, която не спира да сънува как притежава свой собствен ресторант, притежава много качества, сходни с тези на козирозите – отговорна, сериозна, доверчива и отдадена.

Водолей – Мулан от „Мулан“

Водолеите са много независими, непредвидими и смели. Точно като Мулан. Трябва да бъдеш много твърд и решителен, за да рискуваш и да заемеш мястото на баща си в армията.

Риби – Покахонтас от „Покахонтас“

Чувствителни, интуитивни, тайнствени и творчески личности – такива са рибите. Те са точно като Покахонтас, чийто дух и любов спаси гората и живота на приятелите й.