Лиъм Пейн твърди, че One Direction ще се съберат със сигурност

Както вървят нещата, One Direction със сигурност ще се съберат отново.

Ниъл Хоран развълнува всички фенове преди няколко седмици, когато съобщи, че момчешката банда ще се събира отново. Сега към хубавата новина се присъедини и Лиъм Пейн.

По време на сесия с въпроси и отговори в Туитър, един от феновете зададе въпроса, който всички ние се питаме – кога ще чуем 1D отново. Отговорът на Лиъм беше „Аз съм 100% сигурен, че ще се случи скоро“.

Както е известно, групата се разпадна с грандиозен скандал миналата година. И макар че момчетата обявиха, че раздялата ще е „дълга“, това не спря почитателите постоянно да разпитват кога точно ще се случи.

Наскоро, Ниъл каза, че би било глупаво от тяхна страна да не се съберат, но не пропусна да поясни, че всички членове на групата в момента се занимават със самостоятелни проекти. „Хари искаше да участва във филм и всички просто си почиват. Не смятам, че трябва да се тревожите за нас. Ние сме си добре“, каза певецът.

Наистина, всички момчета са доста заети, откакто не участват заедно в проекта One Direction. Ниъл даде старт на соловата си кариера, а Луи Томлисън се отчете с първия си самостоятелен сингъл „Just Hold On”.

Според слуховете, Хари Стайлс също работи по соло проект и скоро ще го видиш с роля във филма „Dunkirk”.