Майката на Крисия избухна: Детето ми няма силикон!

Безумно е да се твърди, че дъщеря ми си слага силикон, хиалурон и изобщо е минала някаква интервенция. Няма родител, който да позволи нещо подобно да се случи с 12-годишното му дете”. Така Ангелина Попова коментира слуховете за пластиките по Крисия.

Любимката на цяла България последните дни бе взета на прицел заради новата си визия. Тръгнаха слухове, че момиченцето си е направило пластики и си е уголемило устните.

Възмущение предизвика и фактът, че тя вече с прически, грим и маникюр. Семейството обаче е потресено от тези слухове.

Майката на певицата обяви, че Крисия съвсем няма навика да ходи като „кифла”, а просто използва сценичен грим, за да участва в забавни проекти с връстниците си по интернет.

„В момента сред връстниците й е голям хит приложение за мюзикъли на телефона. Всяко дете прави кратко видео представление на фона на музика и го записва на клипче.

Условието обаче е децата предварително да се подготвят с грим, прическа и други. Крисия не е кифла или разглезено момиченце, тя просто се вълнува от модерните влечения на децата на нейната възраст”, добавя Ангелина.

Майката споделя, че детето по рождение има големи устни и съвсем не смята, че се нуждае от разкрасителни интервенции.

Баща й също.

„Дъщеря ми е красавица! Казвам го, не защото ми е дете, а защото е видимо за всички. Напълно естествена е, а червилото и гримът са част от виртуалното представление.

Децата така се забавляват и не виждам нищо лошо в това”, постави точка на темата и бащата на певицата Мартин Тодоров.

Той издаде също така, че виртуалните мюзикъли, които прави Крисия, са толкова впечатляващи, че я копират в цял свят.

Самата Крисия в момента се чувства отлично и се е възстановила от боледуването. Заради влошеното й здраве тя пропусна гостуването си в шоуто на Слави, но сега отново е в отлична форма.