Графа и Михаела Филева тайно в Лас Вегас

Интересна компания е имал Графа по време на турнето си в САЩ миналата седмица. Той е взел със себе си своята колежка Михаела Филева, на която е и продуцент. 

Двамата заедно са обиколили Лас Вегас, Чикаго и Сиатъл, където Влади Ампов е имал концерти, а дългокраката му певица ги е подгрявала.

Музикантите побързаха да уточнят, че не са двойка, а пътуват само по работа. Факт е обаче, че единствената дама в компанията е била именно сексапилната Михаела, която фирмата на Графа от години лансира мощно с всички средства, с които разполага.

Не е ясно с какво Филева е заслужила привилегиите си, тъй като според много специалисти по музика не е нито по-талантлива, нито има повече хитове от други свои колежки във фирмата на Графа.

Очевидно е обаче, че тя е най-сексапилната от всички, които имат договор с него. В шоу средите се мълви, че младата певица е гадже на продуцента си, макар и двамата яростно да отричат, пише „Уикенд“.

Твърди се, че съпругата на Графа – Мария, не ревнувала от неговите певици. Тя му е родила две деца и се чувствала бетонирана за брачната му халка. В компанията на музиканта обаче много се дразнели на специалното положение, на които се радва Михаела.

Доскоро тя имаше сериозно гадже – рапърът Павел. Двамата обаче вече не са двойка и сърцето на гласовитата красавица е свободно за нова романтична тръпка.