Кожата на Люси увисна след отслабването (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Преди близо две години популярният режисьор Люси Иларионов претърпя скъпоструваща операция за свиване на стомаха в елитна турска клиника и сега е неузнаваем. За това време той свали около 90 килограма, но за съжаление, вече се е сблъскал и с негативните последици от драстичното отслабване.

В момента от 180-килограмовото туловище на Иларионов не е останала и следа. Отслабването му е наистина впечатляващо, но пък за сметка на това кожата му е увиснала и е заприличал на сбръчкан старец.

Наскоро режисьорът се появи под ръка с приятелката си Ани Хоанг на светско събитие в столицата и успя да стресне почитателите си с външния си вид.

„Ама това Люси ли е?! Изглежда страховито!”, коментираха разпалено присъстващите на мероприятието.

Хубавата новина е, че Иларионов най-накрая е постигнал целта си и сега тежи не повече 90 килограма, но пък кожата му е изгубила своята жизненост, а на мястото на пухкавите му бузи са се настанили грозни бръчки.

Режисьорът е докарал вид на спаружена стафида, лицето му е изпито, а сенките под очите му – големи и тъмни, пише „Уикенд“.

Специалистите са на мнение, че свалянето на толкова много килограми неизбежно води до увисване на кожата – тя губи своята еластичност и бързо се отпуска.

В най-тежките случаи се налага интервенция, при която със скалпел се изрязват увисналите участъци, но в това отношение Люси все още не е опрял до помощта на пластичните хирурзи.

Люси Иларионов легна за първи път под ножа през пролетта на 2016 г., когато претърпя сложната операция за свиване на стомаха, благодарение на която отслабна забележително.

Манипулацията продължила около 2 часа, а възстановяването – 10 дни. Подобни интервенции у нас все още не се извършват, затова Люси се доверил на турска болница и се изръсил с 10 000 евро, надявайки се най-сетне да се отърве от излишните килограми.