Марая Кери изнасилила своя бодигард

Телохранителят Майкъл Анело твърди, че Кери наричала него и колегите му наричала нацисти, скинхедс и Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз.

Бившият телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство и унижение на човешкото достойнство.

Бодигардът Майкъл Анело твърди, че Кери унижавала него и колегите му и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз. За пример Анело посочва случай, когато Кери – под предлог, че трябва да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена само в „прозрачен пенюар“, който бил разкопчан отгоре до долу. Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Анело успял да излезе от стаята като избегнал „всякакъв физически контакт”.

Според TMZ Анело е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Кери в периода от юни 2015 до май 2017 и в момента адвокатите на Кери преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения. На Анело дори била вече предложена известна сума, но той сметнал, че е недостатъчна и заплашил да даде ход на делото.

 

Адвокатите на Майкъл Авело подготвили документите да съдебен процес или да извънсъдебно споразумение срещу сумата от точно $221 329.51 и нито цент повече или по-малко. Анело твърди, че Марая му е обещала нов двегодишен контракт срещу сумата от $511 000, но преди това го уволнила.

Той твърди, че преди да го изгони Марая му заявила, че „предпочита чернокожите пред бели мъже“. 

47-годишната Марая Кери е сред най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите й са продадени с общ тираж от над 200 000 копия. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет „Грами”.

През 1998 Кери беше обявена за най-успешната в търговско отношение певица за десетилетието.

През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.