Мила Кунис и Ащън Къчър не подаряват на децата си коледни подаръци

Сериалът„Шеметни години”  превърна звездите Мила Кунис и Аштън Къчър в семейна двойка от онези не толкова афиширани холивудски романси, но Кунис наскоро се появи в Entertainment Tonight за да говори за  двете им деца, Уайът и Димитри. И по-конкретно, тя  разкри нейното и на Къчър решение да не дават на децата си коледни подаръци.

Кунис, която е израснала в комунистическа Русия и има еврейски произход, участва изцяло в американските коледни традиции, като украсяване на елхата. Но когато става дума за подаряване на подаръци, “ Нашата традиция е да не даваме подаръци на децата.“

Новото правило се дължи на предишните й преживявания с вече тригодишната им дъщеря Уайът: “ Въвеждаме правилото тази година, защото когато децата са по-малки от една годинка, всъщност няма значение.

Миналата година , когато празнувахме Коледа, Уайът беше на две и подаръците бяха прекалено много. Ние не й дадохме нищо – всичко беше от бабите и дядовците. Детето вече не оценява единствения подарък, те дори не знаят какво точно да очакват, просто очакват да получат нещо.”

Тъй като нейния  и на Къчър син Димитри Скоро става на една година,Актрисата от „Палави мамчета”  помоли родителите си и родителите на мъжа си “ Молим ви- ако имате да давате нещо, вземете един подарък, в противен случай бихме искали да направим благотворително дарение, в детската болница в (Лос Анджелис) или за домашни любимци или каквото и да е. Това е нашата нова традиция. „

източници: beu.bg