Мис Вселена Жана Янева отсвири Доналд Тръмп

Мис Вселена България Жана Янева отряза мераците на следващия президент на Америка—Доналд Тръмп. Красавицата, която бе на световния конкурс в САЩ, отказала скандално примамливо предложение от милиардера.

Всъщност Жана, освен красива е и умна—факт, който както става ясно, не е убягнал на Доналд Тръмп. В желанието си да я привлече на своя страна той дори я кани да работи за него, правейки й оферта, която тя обаче твърдо отказва.

Случката се разиграла преди 4 години. Прочутият американец организира конкурса „Мис Вселена” в Лас Вегас.

Жана е сред участничките в надпреварата и е една от малкото избранички, които прекарват по 30 минути на частна среща с Тръмп.

„Лично си поговорихме. Направи ми комплимент, но не ми е предлагал нещо друго. Той има модна агенция „Тръмп моделс” и ми направи предложение да работя в нея.

Нужно беше само да се преместя да живея в САЩ. Отказах му, защото бях много малка за подобно предизвикателство”, спомня си Жана.

Мис България Вселена обаче силно впечатлява Тръмп. До толкова, че той й дава няколко безплатни съвета, не само за живота.

„Той ми даде наставления, които помня и до днес. Времето мина много бързо с него, държеше се толкова приятелски и естествено. Пита ме, дали съм гледала шоуто му „Стажантът” и ме посъветва да работя повече, защото така ще ме споходи по-голям късмет.

Не скри, че за красивите жени е по-трудно да намерят правилния мъж, тъй като могат да избират повече. Харизматичен е, макар и краен във възгледите си.

Има много отрицателно мнение за абортите” споделя още Жана. Тя кани Тръмп в София, а той й споделя, че би дошъл с удоволствие, но засега няма подобна възможност.

„Може и да дойде като президент. А може и аз да му отида на гости в Ню Йорк”, шегува се тя.

ХотАрена