Митко Пайнера разкри истината за провала на наградите (+Коментар за Камелия и хакването)

Защо нямаше церемония на Годишните награди на Планета? Кой е поръчал хакерската атака в интернет, имат ли пръст Преслава и Камелия?

Тези и още много въпроси досега не намираха категоричен отговор. Ето че най-накрая ситуацията се изясни от първо лице. Шефът на Пайнер Митко Димитров проговори за провала на наградите, пише HotArena.

По думите му не друго, а самото прозрачно гласуване е отменило церемонията по връчването на наградите.

Моментът на изненадата

вече липсвал, след като всеки имаше възможност да види в интернет кой е на първо място.

Именно откритият вот обаче доведе и до хакерската атака, която наложи и спиране на гласуването. „Приемаме емоционалния възторг на нашите фенове, било то в концертната зала и гласуванията, но не толерираме тази груба намеса“, възмути се в интервю за „Телеграф“ шефът на музикалната компания.

Той не скри за наличието на известна доза напрежение и вълнение и между самите изпълнители покрай наградите, но по думите му, то е по-скоро спортна злоба. Хакерската атака обаче отдава изцяло на феновете.

Камелия е обикновен зрител

На въпроса как ще коментира обидите и нападките от страна на бившата изпълнителка от Пайнер Камелия, Димитров отговаря: „Радвам се, че все още се вълнува от това, което правим или не правим. Естествено, че е в правото си да гласува или не и коментарите й тежат като на всеки един зрител“.

Припомняме, че Камелия е една от най-устатите певици в поп фолка и доста често критикува бившия си работодател, особено покрай провалените награди.

Митко Пайнера обаче не обръща внимание на подобни атаки и прави всичко възможно компанията да върви напред. Най-новата „придобивка“ на Планета например, е предстоящото излъчване на 4К, в което също ще са първи.

Стела Йорданова