Митьо Очите финансирал E.C.C.C? Garjoka: Лъжа е! | Gossips.BG

Митьо Очите финансирал E.C.C.C? Garjoka: Лъжа е!

Димитър Желязков, известен в ъндърграунд крими средите като Митьо Очите, бил спонсор на рапърите от E.C.C.C. Това гласеше публикация, излязла миналата седмица в столичен седмичник.

В статията бе описано, че един от членовете на музикалната банда – Garjoka, бил се заел със задачата да напише песен във възхвала на простреляния с пет куршума гангстер, за да повдигне духа на групировката на Очите в Слънчев бряг.

Информацията сочеше още, че след като е излязъл One Shot-ът на Garjo – E.C.C.C през есента на 2014г., песента се е превърнала в официален химн на Митьовата свита. На цялата група пък подземният бос симпатизирал, след като чул най-големия и емблематичен техен хит– „Ставай и се махай“. Оттогава им станал голям почитател и дори предложил да финансира проектите им. Именно Очите им бил позволил да отворят тяхно собствено заведение в Несебър до лятната пързалка, без да плащат задължителната такса „спокойствие“, която се полага на плажната ивица, контролирана от горилите на „Морския Ал Капоне“.

HiphopArena успя да се свърже с Garjoka за коментар по темата. Без да изпада в подробности, рапърът отсече категорично, че изложените и описани „факти“ са измислици, които нямат нищо общо с реалността.

А пък Димитър Желязков е представен в дописката като фен на българския хип-хоп от отдавна. Като аргумент за твърдението, авторът на статията разказва следната случка:

Навремето любимци му бяха софиянците от „Ъпсурт”. Желязков дотолкова се бе вманиачил в хита на Ицо ХазартаТри в едно”, че една вечер задължи диджея да му пусне песента 50 поредни пъти в оборотна лятна дискотека в Слънчев бряг. Тогава бодигард на Очите стоеше до пулта на диджея, за да спира музиката, когато прозвъни мобилния телефон на началника му“.