Най-дразнещите черти на зодия Близнаци

Тези хора наистина имат две лица.. Лицата им са толкова еднакви в отношението си към хората, колкото са двулични в начина, по който го изразяват. Също като близначета.. Еднаква визия, различни характери.

Например хората родени под знака Близнаци винаги използват близките си хора, за да привлекат вниманието върху себе си. Понякога ще го направят така, че да изглеждат мили, благородни и всеотдайни като ти предложат пред хората да останеш да спиш във тях, или да те закарат до вас, но няма да пропуснат да отбележат – „ нали нямаш никакви пари“.

В другия случай ще го направят арогантно и грубо. Ще ти се развикат – „ Няма ли най-накрая да се вземеш в ръце?“.  „ Аз съм с една година по-малка от теб, и всеки път трябва да ти плащам таксито, само за да се видя с теб“ – без значение, че ти си най-добрата им риятелка. И ще забравят да отбележат,  че до вчера ти си им плащал кафето, защото те са нямали. Защото знаят че ти няма да се развикаш за това.. Защото кафето и таксито са две различни неща..

Това е тяхната добре отработена техника, с която изпъкват пред аудиторията и нагаждат всичко, така както смятат, че хорта с които сте ще го приемат в техен плюс.

Близнаците никога не са виновни.. Не и ако не сте сами.. Ще дойдат до вас и ще те събудят, за да излезеш с тях защото няма кой друг да помолят. Ще ти обещаят, че ще  свършите заедно ангажимента, който сте поели за след 40 мин…

Но когато излезете  и напомните, че е време да свършите работата си, ще получите подарък- чувство за неудобство. „Ох, Стига с твоите глупости. Нали можеш да свършиш това утре и защо не си го свършил до сега.“  Ще отбележат как те са дошли до вас защото не сте си вдигали телефона. Че са звъняли 30 мин на вратата докато  им отворите само защото те са искали да прекарат това време с вас, а вие поставяте някакъв дребен ангажимент пред тях.. И ще викат.. Защото са една от най-шумните зодии.

Шумни са дори когато не се карат с вас. Например когато разказват как някой е попитал дали може да погали кучето им или просто всеки път когато говорят за себе си.

Близнаците са безотговорни..  Безотговорни са към уговорките си, никога не идват на време. Ако сте ги помолили да ви свършат услуга, няма да я свършат на време, но все пак ще я свършат… ако до тогава не се скарате с тях. …Оо, а само ако се скарате с тях.

Избягвайте скандалите с Близнаци, защото както казах те са шумни.. а в скандал те са алармиращо шумни. Ще ви крещят и ще ви обиждат по най-грозният и неприемлив начин. Ако не им вдигнете телефона, за да ви крещят, ще ви пишат съобщения и в тях освен обиди, ще има и заплахи. Ще ви нарекат страхливи и ще кажат, че  колкото и да се криете във вас, ще ви срещнат някога и тогава няма да ви се размине.

Истината е , че те не са готови да наранят никого от тези с които са били в близки отношения до сега.

Близнаците обичат да философстват. Близнаците винаги разбират всичко. Разбират от това, което не харесват, защото да бъдат центъра на всичко изисква от тях да се правят, че харесват това което не харесват, за да допаднат на човека срещу тях.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Чули сте за уникална промоция на бельо в мола. Понеже вашата близка приятелка от зодия близнаци живее на една пресечка от мола и много искате да се възползвате от промоцията, се обаждате и я питате дали е удобно да отиде и да ви избере нещо. Тя най-сърцато приема да ви помогне и отива.  Едно от дразнещите качества на тази зодия е да ви излъже за цената, защото винаги са им от полза петте лева, които ще получат от въздуха.

Близнаците обичат в тях да е подредено и чисто.  Необичайното тук е, че когато имат гости  не спират да чистят и подреждат. Въпреки че в тях всичко е чисто и подредено, те не спират да се въртят хаотично и да се правят че подреждат.

Можи би всичко написано ви изглежда като една детайлна картина на ада, но не приемайте тези хора като лица на дявола. Всъщност близнаците са душички, които искат да са в силна, дори егоистично лична връзка с хората до тях.. Искат да се раздавате на 7 453 986 обороти и тогава биха били мили с вас на всяка цена..

Автор: Елиз Ангелова