Наталия Кобилкина – разводът е щастие. | Gossips.BG

Наталия Кобилкина – разводът е щастие.

Най-известната сексоложка у нас – Наталия Кобилкина, издаде тайната за това как е хем разведена, хем щастлива. Раздялата при повечето хора е повод за мъка по изгубеното, но рускинята вижда нещата по друг начин.

Кобилкина се разведе с мъжа си преди около годинa, но чак днес разкри подробности около отношенията с вече бившия си съпруг. В предаването Папараци тя сподели, че двамата са запазили добрия тон помежду си, а причината за раздялата тя открива в ранното сключване на брак.

Кобилкина се е омъжила на 20 години. Тогава тя търсела в мъжа до себе си спокойствието и поле за развитие – и го получила. Днес, на 32 години обаче приоритетите ѝ се променили.

Мъжът до мен трябва са е пробивен, амбициозен и активен, категорична бе тя. За това сексоложката и съпругът и поговорили и решили, че е време всеки да поеме по своя път.

С признанията си Наталия сложи край на спекулациите, че краят на брака ѝ е в следствие на липсата на деца. Днес тя е щастливо обвързана с гръка Такис, в чието лице е открила всички, за което някога е мечтала.