Недоброжелатели към Ким: Има и по-важни неща от това, че са щели да я застрелят!

Куп звезди изказаха публично подкрепата си за Ким Кардашиян, след като стана ясно, че през уикенда риалити звездата е станала жертва на въоръжен грабеж в апартамента в Париж, в който е отседнала за Седмицата на модата. 

ТВ водещият Джеймс Корден, близката приятелка на Кардашиян – Криси Тейген и журналистът Пиърс Морган бяха сред първите, които пожелаха на арменката бързо да преодолее ужаса, който е преживяла.

Наложи се някои от тях дори да влязат в защита на риалити звездата, която беше завързана в банята от похитителите си и се раздели с бижута за 11 милиона долара, тъй като новината беше посрещната и с много ентусиазъм от страна на не малка част от недоброжелателите й.

Хиляди потребители в социалната мрежа използваха случката, за да се подиграят на Ким и дори да се погаврят със случилото й се. „Ким Кардашиян е жертва на въоръжен грабеж в Париж… Най-накрая една хубава новина“; „Сигурен съм, че крадците при Ким са същите, които ограбиха Райън Лохте“; „Ким Кардашиян и въоръжен грабеж… Очаквам с нетърпение следващата реч на Кание Уест“; „Натъжавам се, че новината, че Ким Кардашиян за малко не е била застреляна е най-коментираната тема, след като има толкова друго проблеми по света“ са само малка част от коментарите на хората, които видимо не симпатизират на риалити звездата.