Николета и Алисия ще се срещнат очи в очи тази вечер, колкото и да се мразят | Gossips.BG

Николета и Алисия ще се срещнат очи в очи тази вечер, колкото и да се мразят

Дълго избягваната среща между Алисия и Николета вече е неизбежна! Най-големите врагини в държавата ще се срещнат очи в очи тази вечер и колкото и да им се иска, няма къде да избягат.

Мястото на сблъсъка между Алисия и Николета ще е известен столичен клуб, където ще се проведе кастингът за участие в надпреварата „Мис Плеймейт 2016“. Лозанова като бивша носителка на титлата е поканена да е част от журито и ще бъде сред оценителите на пищни женски форми тази година.

След финала на двучасовия кастинг в лъскавата дискотека участие ще има Алисия. Фолкаджийката до последно не е знаела, че ще трябва да пее пред очите на най-големия си душманин. Заради вече прибрания хонорар Ася не е успала да откаже изявата и ще трябва да се примири с факта, че ще купонясва с НиЛо.

Агитките на двете дами вече тръпнат в очакване за последствията от челния сблъсък между двете бивши на Валери Божинов. През годините Алисия и Николета многократно са се нападали взаимно в медийното пространство, но до този момент не са се срещали очи в очи.

След като се раздели с Божинов, Николета сподели в предаването си, че не мрази Алисия и интригите между тях ги е създавал не кой да е, а самият Валери. С това изявление Лозанова първа развя белия флаг, готова да зарови томахавката, пише България Днес“.

До този момент фолкпевицата не е отвърнала на конкурентката си по никакъв начин и не е ясно дали приема примирието. Дали двете ще се държат като зрели жени, или ще се хванат за косите, е въпрос на часове да се разбере…