Няма да намериш никоя, която да те обича така, както те обичах аз

Не съжалявам за нашето време заедно. Заедно имахме едни от най-хубавите дни в моя живот, но ми се наложи да отстъпя и да приема факта, че няма да бъдеш част от моето бъдеще.

А аз бих се борила за теб. Бих ти дала целия свой свят и цялото мое сърце. И бих чакала, докато бъдеш готов, ако можеше да ми дадеш това, което искам.

Защото ти ми даде ясно да разбера, че не ме искаш в своя живот, а аз няма да бъда тази, която ще те моли за любовта и вниманието ти.

Дадох ти толкова много шансове, но вече се изчерпах и повече на мога да играя на твоите игри. Не искам да продължавам да се опитвам да разбера какво искаш и какво чувстваш. Не мога да продължа да зациклям с теб, когато имам цял един мой живот, който да живея.

Жал ми е само, че повече няма да намериш никоя, която да те обича така, както те обичах аз. Но се надявам искрено, че ще бъдеш щастлив и се моля всичко с теб да е наред.

След всичко, което се случи, ти прощавам, защото само така душата ми може да намери покой. Един ден повече няма да чувствам нищо към теб. Това не значи, че повече няма да те обичам. Винаги ще те обичам. В моето сърце има специално място за всеки, когото наистина съм обичала. Това значи, че някой ден ще мога да говоря с теб без болката в гърдите и бучката в гърлото.

Благодаря ти, че ми показа какво НЕ е любовта. Тя не е очакване на обаждане или съобщения, които никога не идват. Тя не е да отделяш от своето време, когато той не намира време за теб. Тя не е да гледаш как той флиртува с други пред очите ти. Тя не е игнориране. Тя не е тъга. Тя не е разочарование.

Сбогом, моя почти любов. В крайна сметка ти бе урок за мен.