Петканови заминават на меден месец

След като напуснаха Къщата на „Вип Брадър“, младоженците Алекс и Даниел Петканови стягат куфарите за сватбено пътешествие. Влюбените вече са набелязали няколко екзотични дестинации и скоро ще заминат в компанията на кумата си Джулиана Гани и съпруга й Станимир.

Според запознати четиримата планират да се отдадат на приятни емоции и романтика през демекври, а екскурзията ще платят с хонорарите си от „Вип Брадър“.

Манекенката и Лудия репортер репортер гушнаха цели 200 000, за да разиграват цирк в шоуто, така че сега имат възможност да отделят 10-15 бона за екзотичен меден месец. Останалите пари новоизлюпеното семейство възнамерява да инвестира в собствено жилище.

Засега младоженците обитават ергенската квартира на Даниел, но вече са наели брокер и проучват офертите за изгодни жилища в столицата. Те предвиждат в апартамента да има място за детска стая, макар че все още не се чувстват готови за наследник.

Манекенката твърди, че иска първо да завърши образованието си в УНСС и чак тогава да мисли за бебета.

Красавицата от Благоевград и репортерът са щастливи, задето са успели да изгладят отношенията с родителите си, които по време на шоуто се обявиха против прибързания им брак. Единствено бабата на Алекс все още недолюбвала зетя и го наричала „откачения журналист“, признава самата манекенка. Миналата година двойката се раздели драматично с голям скандал заради изневерите на Алекс, но после стана ясно, че чувствата помежду им не са угаснали.