Сашка Васева изплака най-големия си кошмар през сълзи!

Сашка Васева е преживяла много болка в живота си!

Легендата на ретро чалгата Сашка Васева изплака може би най-големия си кошмар след загубата на родителката си преди около година. Оказа се, че това е гибелта на по-малкия си брат Михаил.

Оказа се, че трагедията с Мишо станала преди 11 години, когато той бил още на 36 лазарника. Фаталният инцидент се разиграл в родната им Дупница. Михаил бил на парти, след което се доверил и се качил подпийнал в колата на тройно по-пиян шофьор.

Водачът зад волана едва шофирал и минути след потеглянето се блъснал зверски край пътя, защото изгубил контрол над автомобила. Той оцелял, но Михаил, който се возел до него на предната седалка, бил страшно зле.

Въпреки това той не загива на място, а живее още 15 дни в болницата. В адски мъки братът на Сашка Васева се борил за живота си, а лекарите опитали да направят всичко по силите си, за да го спасят, но напразно.

Сашка Васева се озлобила кройно много към шофьора на колата, изпратил братчето й на сигурна гибел. Тя дори се заканила да го съди до дупка, но именно Мишо бил този, който я разубедил. Той я помолил да не прави нищо и да не води дела срещу познатия му, защото нищо няма да промени с това.

„Такъв човек беше брат ми – безкрайно добър и безкрайно състрадателен. Исках онзи да си плати, исках да го накарам да страда, но единствено заради желанието на брат ми не го направих. Никога няма да забравя Мишо. От болката и стреса по него, майка ми също се поболя и си отиде миналата година“, плаче Сашка Васева.

Тя разкри, че именно тогава е получила също покана за участие във Вип Брадър, но впоследствие се е отказала. Защото нямало как да влезе в телевизионно шоу след такава трагедия. Днес певицата се възстановява, но това, което най-много я крепи, са двете й деца.

Източник: kliuki.bg