Седмичен любовен хороскоп за 5 – 11 август 2019

В първите дни на август Слънцето ще огрее любовта и това ще се усети. Влюбените представители на зодиака ще могат да задълбочат взаимоотношенията си. Някои от необвързаните ще имат добри перспективи за нови познанства. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако някога е имало време в живота ви, когато наистина сте вярвали в силата на любовта, това време е сега! Слънцето и Венера се движат през вашия любовен сектор и ще бъдат под прекрасен ъгъл спрямо експанзивния Юпитер. Когато става въпрос за романтика, няма да останете разочаровани. Но комуникацията е най-важната съставка във всяка връзка. Сега ще ви е по-лесно от всякога да кажете това, което ви се иска.

Телец

Ако отскоро се срещате с някого, то за вас ще бъде от особено значение мнението на близките ви за този човек. За щастие, другите ще одобрят партньора ви, което ще ви накара да се чувствате още по-добре. Необвързаните Телци имат шанс за ново познанство. В случай, че сте сериозно обвързани, ще се радвате на романтика с любимия човек.

Близнаци

С партньора ви ще се чувствате така, сякаш имате идеалната връзка. В първите дни на август ще се радвате на безупречна комуникация, връзката ви ще може да премине на следващо ниво. Готови сте да растете заедно с любимия човек. Ще вземете важно решение, което ще доведе до положителни събития. Необвързаните Близнаци не ги очакват промени в любовта.

Рак

Социални и активни, някои от Раците ще почувстват влечение към техен приятел, както и той към тях. Ще им хареса вниманието на отсрещната страна, но сякаш няма да са напълно сигурни дали имате добра съвместимост, когато става въпрос за романтика и любов. Не бързайте с крайното решение. Ако вече имате сериозна половинка до себе си, отдайте се на повече романтика.

Лъв

Слънцето и Венера са във вашия знак, което ще направи любовния ви живот повече от вълнуващ. Юпитер също ще ви даде своята положителна енергия, когато става въпрос за романтика. Обвързаните Лъвове ще се радват на романтика, необвързаните определено няма да скучаят.

Дева

Някои от Девите се нуждаят от дискретност, когато става въпрос за връзката им и вероятно си имат причина за това. Планове да прекарат време само с любимия човек, бизнес идеи или… Насладете се на времето заедно, очакват ви хубави емоции.

Везни

В края на седмицата Уран ще заеме ретроградна позиция в сектора на вашата диаграма свързана с романтиката. Което не означава непременно, че ви очаква нещо неприятно. С любимия човек може да пробвате нови вълнуващи неща в спалнята. Като цяло, първите дни на август ще ви носят удовлетворение в любовен план.

Скорпион

Любовният хаос от последните дни ще започне да затихва, за да може да подредите мислите си относно промените, които са настъпили в любовта за вас. Възможно е половинката ви да е споделила сериозно желание за лична свобода. Или сте подкрепили това, или сте се почувствали несигурни. Уран преминава през вашия партньорски сектор. Колкото повече се опитвате да задържате някого, толкова по-сложни ще стават нещата.

Стрелец

Юпитер, вашата управляваща планета, ще ви накара да се чувствате така, сякаш притежавате мощна сила. Имате зелена светлина в любовта. Каквото и да иска сърцето ви, знайте, че сега ще бъде ваше. Пожелайте си нещо!

Козирог

Любимият човек може да ви изненада с положителни финансови новини. Това може да се отнася до получаване на бонуси, повишаване на заплатата, съвместна инвестиция. Като цяло през тази седмица, когато става въпрос за пари и любов е важно да хванете шанса, защото няма да останете разочаровани.

Водолей

Слънцето и Венера се движат през вашия партньорски сектор и ще направят добра връзка с Юпитер. Няма как да не се възползвате от тази положителна космическа енергия.

Ако сте обвързани ще почувствате подкрепата на любимия човек относно ваши начинания, идеи. Водолеи, очаква ви една прекрасна седмица!

Риби

Обвързаните представители на зодията ще се чувстват по-красиви и това няма да остане незабелязано от любимия човек. Двамата дори може да се отдадете на спортни активности, да промените начина на хранене. Добър любовен потенциал имат и необвързаните Риби. Възползвайте се от възможностите.

Източник: Аз Жената