Семейство Кръшкачи! Алекс и Лудия репортер вдигнаха сватба след общо 15 изневери

„Семейство Кръшкачи или семейство Изневяра ще им отива повече“, бълват феновете на ВИПБрадър за новосъздаденото семейство Петканови в социалните мрежи.

Моделът Александра Богданска и Лудия репортер Даниела Петканов влязоха в Къщата след една от най-грозните раздели в родния хайлайф. 23-годишната красавица бе изневерила на своя любим и нараненото ми его беше го накарало да пусне в профила си снимки на неверницата  сновия, който й бърка с пръст в устата. Придружени от текст, в който описана каква никаквица е.

Обществото се раздели на две, а Богданска дълго не можеше да се съвземе от унижението. Няколко месеца след това обаче пусна снимка с новия си любовник- италианец.

Алекс и Дани се съгласиха да влязат в Къщата, където стоплиха отношенията си и дори се наложи да доказват любовта си на детектор на лъжата. Оказа се,че лудия репортер е изневерил повече от 5 пъти на своята благоверна, а тя около 10.

След като картите бяха свалени и двамата сключиха брак в къщата на ВИП Брадър. Според много от зрителите това е фарс, за да могат двамата да приберат хонорар от 200 000 лева, пише„Телеграф“.