Скандални разкрития: Димитър Рачков и Мария Игнатова разделени заради таен аборт! Бебето не било от комика

Димитър Рачков и Мария Игнатова са се разделили окончателно заради аборт, който водещата е направила тайно миналото лято.

След серия скъсвания и събирания двамата си казали окончателно сбогом и от няколко месеца дори не живеели под един покрив. Наскоро в изключително тесен кръг актьорът разкрил истината за краха в отношенията му с Мария.

Водещият на „Господари на ефира“ научил неочаквано, че любимата му е направила аборт, докато е била бременна във втория месец, без изобщо да се консултира с него. Театралът приел изключително тежко новината, че плодът на тяхната любов е премахнат безцеремонно.

Злонамерени приятели на Митко обаче му подшушнали, че причината за аборта вероятно се крие в изневяра. През последните няколко години Игнатова и Рачков на няколко пъти бяха разделяни по вина на красивата му половинка.

Същевременно Мария бе спрягана за любовница на известни банкери, футболисти и бизнесмени. Със сълзи на очи водещата обяснила на Рачков, че е премахнала плода в утробата си заради нежеланието да ражда на 37 години, което може да причини край на тв кариерата й.

Блондинката се опасявала и че раждането може да се отрази зле на здравето й, особено след трудностите, които преживя по време на първата си бременност със сина си Виктор. Тогава бебето се роди в осмия месец, а непосредствено след като се появи на бял свят, Игнатова се разболя, пише „Таблоид“.

Според запознати връзката й с Рачков през последните няколко години била пълно фиаско. С разкритието за аборта чашата преляла, след което пътищата им се разделили окончателно. За разделите помежду им се говори от години. Двамата нерядко опитвали дори да живеят поотделно, но кризите обикновено отминавали за няколко седмици.

Сега случаят е различен и в основата е отказът на Мария да дари актьора с дете. След откровен разговор тандемът от „Господари на ефира” стигнали до извода, че връзката им отдавна е изчерпана и затова нямат бъдеще заедно.

Източник: ХотАрена