Софкин напусна VIP Brother, Кака Лили с най-много номинации

Георги Софкин напусна шоуто по собствено желание, само седмица след старта му.

Търпимостта на съквартирантите към Георги тотално се изчерпа и той беше порицаван за всяка своя стъпка. Причината, която Софкин изтъкна като аргумент за напускането си, е влошено здравословно състояние.

Вчера станаха ясни и първите номинирани за изгонване. Лили Вучкова събра най-много негативни гласове от съквартирантите си. Втора по номинации се оказа Миглена Ангелова. И двете са си издействали преференции при подписването на договорите с продуцентите. Това предизвика завист у останалите, които не са го направили. Александър е третият номиниран. Той подразни съквартирантите с притеснението си, че в къщата има насекоми, които го хапят.

В сладникавите отношения на Деси Цонева и модела Глория с Жана Бергендорф настъпи разрив. Двете обвиниха певицата в егоизъм, а тя им заяви, че са предателки и са й устроили женска война от завист. Глория се изяви и с истерични претенции, и се ядоса, че съквартирантите я увещават да не седи, хванала голям нож в ръцете си.

Междувременно стана известен и първият участник, напуснал риалити формата „Фермата“. Това е наследникът на Райна Княгиня Михо Футеков. Той загуби в двубой с друг участник – Стоян Спасов. Двамата се съревноваваха в „дуел на честта“, в който трябваше да минат през пет битки. Победителят Стоян стана господарят на стопанството за една седмица.