Тайните на красивата коса

Какво ли не правим в името на красотата! И всички знаем защо – не всичко работи при всяка жена, затова се налага да пробваме всички възможни грижи, за да открием това, което действа най-добре за нашата кожа, коса и нокти. Има обаче някои натурални средства, които действат благотворно на всички жени. Като тези 4 тайни за красива коса, които трябва да знаем!

1.Ще се радвате на разкошна коса, ако сутрин и вечер изпивате по 1 супена лъжица царевично, слънчогледово масло или зехтин.

2.Косата става обемна и лъскава, ако си направите настройка от овесени ядки – вечерта залейте 1 чаша овесени ядки с 1 литър вода, оставете да престои 12 часа, на сутринта прецедете и пийте водата цял ден по чашка.

3.С красива коса ще се сдобиете, ако закусвате като французойка – залейте 6 супени лъжици овесени ядки с малко охладена преварена вода, добавете лъжичка мед и малко ядки и оставете за през нощта. На сутринта добавете малко сметана и нарязани сушени кайсии. През лятото добавете и любимите си плодове.

4.Хитрият начин да добавите визуално повече обем е като си направите няколко по-светли кичури. Те може да са от челото до тила, без да засягат косата отгоре. Посъветвайте се със стилиста си, ако искате да се възползвате от този ефект.