Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриеш

Намери твоя преуспял мъж сега

Дори сърцето на Роман Абрамович е свободно (от време на време). А какво да кажем за стотиците богати, успели и самотни мъже. Не се мотай! Действай!

Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриеш

Мечтаеш за връзка с уверен и осигурен във всяко едно отношение мъж? Виж кои са петте места (освен очевидно скъпите и луксозни курорти), в които шансовете ти да срещнеш такъв мъж са максимално големи.

Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриешКато Tinder например. Не си мисли, че това е поредният каталог с мъже, които от скука постоянно пускат селфита. Различно е. Ако ти хареса някой от участниците там, трябва само да предвижиш снимката му надясно, а когато и двамата се харесате, се отваря прозорец за чат. Някои от милионите хора, които го използват, са на мнение, че Tinder води до пристрастяване и има вероятност наистина много хора да се забавляват, без да влагат сериозни намерения.

Мобилното приложение Tinder излезе на пазара в края на 2012 година и оттогава е събрало милиони на едно място.

Подобно приложение – Grindr, се радва на огромен успех сред гей общността.

Според Стефан Булисиер, която отговаря във Франция за Lovoo, за да флиртуваш в интернет, трябва да се въоръжиш с достатъчно търпение, докато срещнеш някой наистина подходящ за сериозно обвързване. Но пък за разлика от сайтовете за запознанства с мобилните приложения можеш да установиш истински контакт, както и да ускориш темпото на срещата.

Автомобилен салон за скъпи коли

Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриеш

За да си запишеш тест драйв, не ти е необходимо да потвърждаваш, че си финансово стабилна или пък, че имаш намерение да купуваш кола. Не си изкарала шофьорска книжка? По тези места винаги има бар или кафене, в които потенциалните купувачи (а за теб – спътници в живота) обмислят покупката на нов автомобил, докато си пият ароматното кафе.

Обучаващ курс

Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриеш

Успешните хора никога не стоят на едно място. Именно те са основната аудитория във всеки бизнес форум или специализирана изложба. Добре е, ако ти можеш да се регистрираш на подобни събития от работата. А ако нямаш такава възможност, поинтересувай се къде се провеждат подобни курсове и заяви участието си – хем, полезно, хем приятно.

Художествена галерия или търг

Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриеш

Ако бъдещият ти партньор не си пада по спорта, то със сигурност има друга слабост – скъпи предмети на изкуството или от интериора. Обръщай внимание на малки частни галерии и различни изложби в големи музеи. Няма да е лошо да имаш някакви основни познания за художника и творбите му, на чиято изложба отиваш, това ще ти помогне да проведеш разговор за техниката или богатството на палитрата. Перспективите ти се увеличават значително.

Спортен клуб

Той е успял и чака теб. Ето къде да го откриеш

Не, не говорим за кварталния фитнес, а за истински спортен клуб, чието мото е нещо от рода на „Без жал към себе си“. Богатите хора обичат адреналина. Те обожават да покоряват високи върхове, да проверяват тялото и волята си в състезания, които освен че изискват издържливост, са и много скъпи.

Така че, ако сутринта в парка видиш мъж с тениска с надпис Iron Man, присъединявай се към неговия крос. Ако пък предпочиташ мъже с по-спокоен темперамент, запъти се към някой яхт или голф клуб и стой близо до играчите, та дори това де е във фит бара.

 

Източник: cosmopolitan.bg