Цуни заби Роси Иванова под носа на Никос Вертис

Цветелин Маринов – Цуни отскоро има нова известна дама до себе си, пише HotArena.

Бизнесменът, който преди дни излезе от Вип Брадър, е забил най-красивата Мис България – Роси Иванова. Красавицата, която дълго време не се показваше в предавания и светски събития, напоследък все повече се завръща в светските среди. Българската Анджелина Джоли вече отново приема ангажименти за ревюта.

Инкогнито режимът, който си беше наложила според запознати се дължи на бивш ревнив приятел. Това време, обаче явно вече е минало, защото от скоро Иванова стана активна и в социалните мрежи, като вече има профил в Инстаграм.

Активността в мрежите в модните среди на Роси е повече от задължителна за поддържане на името на моделите актуално. Така Иванова бързо успява да се завърне с успешен PR ход.

Напоследък хубавата Роси качва видеа от части партита с приятелката си – фолкпевицата Андреа. Дали точно Андреа е запознала Цуни и Роси, все още не е ясно, но е факт, че Маринов е голям фен на фолк клубовете и нищо чудно точно там да е пламнала любовта.

Друг факт, който издава двамата идва отново от мрежата Инстаграм, в която сред изключително малкото хора, които Иванова следва, е именно Цуни.

Мис България до скоро беше свързвана с гръцкия топ певец – Никос Вертис. Двамата са засичани заедно докато певецът идва в България да снима клипове с Люси Иларионов, Роси също споделя снимки с щастливият до нея Никос.

Ценителят на красивите жени – Цуни, обаче явно успял да вземе красавицата под носа на Никос.