В „София ден и нощ“ пак стана напечено: Отвличат един от героите!

Тази седмица в „София ден и нощ“ ни очаква истински крими екшън.

След провалената сватба на Симона и Асен, скандалите с Митко и всички други драми, в „София ден и нощ“ скоро мир няма да настъпи! Един от героите на риалити сериала става жертва на брутално разчистване на сметки.

Изведнъж животът му ще се окаже в реална опасност. А самият той е забъркан в борби за надмощие и разпределяне на тъмни бизнес отношения.

Кой ще се окаже в опасния капан и дали ще успее да намери изход от него – тази седмица в „София ден и нощ“. Междувременно все по-взривоопасно става напрежението между Митко и Боби.

В резултат на него Митко стига до крайното решение да напусне квартирата. Това му се вижда единственият възможен изход в тази заплетена ситуация.

Но дали Коко и останалите ще му позволят да си тръгне завинаги? А дали някой е способен да го спре?Отговорите – в новите епизоди на „София ден и нощ“. В тях ще разберем и дали най-накрая така чаканата и желана сватба на Симона и Асен ще успее да се реализира.

Младоженецът е стъписан от изненадващо признание в най-неподходящия момент.. Кой иска да попречи на сватбата и дали ще успее да развали плановете на двамата влюбени?

източник: клюки.вс