Вдовицата Кристъл: „Никога няма да има друг като него“

Последната съпруга на Хю Хефнър, която живя в брак с него почти пет години, за първи път след смъртта му се съгласи да даде интервю.

„До този момент не можех да събера сили да изкажа благодарности на всички хора за съболезнованията им. Убита съм от мъка. Все още не вярвам. Погребението беше в събота. Сега той си почива на мястото, където винаги е искал да прекара вечността. Хю беше американски герой, пионер… Усещах колко силно ме обича и аз също го обичах. Благодарна съм му. Той ми даде живот, посока, научи ме на добрина. Вечно ще съм му благодарна, че бях до него, държах ръката му и му говорих за любов. Той промени целия ми живот и ме спаси. С него всеки ден бях щастлива. Хю беше фар за света. Никога повече няма да има друг Хю Хефнър“ – споделя Кристъл Харис в интервю за People.

Вдовицата Кристъл: „Никога няма да има друг като него“

Преди връзката си със създателя на Playboy Харис се снима за много списания, включително и издания на Хефнър. Издателят беше по-възрастен от нея с 60 години, но възрастта не се превърна в препятствие двамата да си кажат „да“ на 31 декември 2012 година.

Наистина малко преди това Кристъл развали годежа, но в крайна сметка Хю успя да се сдобри с нея.