ВИП Брадър 2017: „Любовта е…ритници, крошета и едно бързо ч*кане в банята“

Тотална издънка – това е новият сезон на ВИП Брадър, който, слава Богу, приключва!

Изданието, което беше уж под знака на любовта, премина под знака на агресията, физическата саморазправа, заканите, вербалната война, обидите и пълния тормоз от всеки над всеки.

Вероятно ако стрелата на Амур беше заменена с бухалка, тогава нещата щяха да изглеждат съвсем на мястото си, но вече е късно.

Ако погледнем списъка с изгонените досега съквартиранти, ще видим, че бяха изхвърлени най-кротките и неконфликтните. Дани Милев, който бягаше като опарен от всеки скандал и се скриваше в миша дупка. Антон Стефанов, който бе смачкан от Шефа и непрекъснато ридаеше по ъглите. Двете близначки Алекс и Влади, които пък бяха вкарани за цвят. Ваня Щерева, която беше най-близо до любовта, защото беше хвърлила око на Тото. И накрая, напълно толерантният и вечно усмихнат Алфредо, за когото животът е фиеста, танци и добро настроение.

Любов ли?

Любовта явно е кукичка за оредяващите зрители. След като изпълниха плана и кажи-речи насила ожениха Дани и Алекс, продуцентите спряха да се интересуват от тях. Особено след като младоженците им поднесоха така жадуваните с*кс кадри-  в банята и тоалетната, при това повече от веднъж.  Както се казва, петилетката бе изпълнена за месец и шоуто продължи с така жадуваното насилие. Тото на няколко пъти се хвърли да се бие с шеф Петров. Камерата проследи всяко движение и едва не нарисува и капеща кръв по лицето на свадливия готвач.

Дани Златков също налетя на побеснелия кулинар, а в отговор получи закана, че ще му бъдат пратени хора след финала и ще му разкажат играта. За тази закана с мутри Петров трябваше да излети с нисък старт от Къщата и шут отзад, но вместо това получи задача да продължава да тормози останалите, за да го номинират и така щели да получат повече ядене и пиячка.

Джулиана Гани, която всички хвалят с колко добро сърце била, налетя на бой на Мегз и едва ги разтърваха. След това нарече Маргарита Хранова „баба“ и я обиди жестоко, че не би искала да има ограничена и мрънкаща майка като нея.

Шеф Петров пък не спря да ръси клетви и закани, като на половината предрече, че ще умрат сами с двете си котки, ама и котките щели да избягат от тях. И още толкова обиди, че не сварихме да ги запомним.

Още по-ужасен факт разтърси зрителите. В агресията се включи и самият Биг Брадър. Той наказа Мегз да стои без дрехи и бельо, без завивки дори и я превърна във фантом, защото отказала да изпълни мисия. Вече цяла седмица тя има само един чифт бикини, разхожда се по хавлия, източва басейна 13 часа без почивка, отчаяно моли Брадъра за разговор, не яде, не пие вода, като куче виси в изповедалнята с часове, с надеждата някой да й обърне внимание, но гласът зад кадър мълчи.

Ако Миглена е нарушила правилника, оказвайки мисии, може просто да я изгони. Но не. Продуцентите издевателстват над нея, гледат докъде ще достигне в упорството си и желанието да играе пълноценно, гаврят се, а като изпадне в истерия, пращат лекари да й сложат успокоително.

Нормален човек не би търпял това, но дизайнерката не се предава. Само че гледката отстрани е жалка и грозна.  И вместо да я подкрепят и да вдигнат бунт, останалите играчи наливат масло в огъня и се хилят отстрани.

И ако това е любов, то в България наистина царува любовта.

С помощта на бухалки, тояги и толериране на наглите за сметка на слабите.

А после някои се питат откъде се ражда агресията.

Още ли се питат наистина!