Вижте папарашки СНИМКИ на бременната Златка Райкова

Златка Райкова е поредната родна знаменитост, която бе разобличена, че умишлено вталява фигурата си с фотошоп и заблуждава за реалното състояние на физиката си.

След като Андреа втрещи цяла България с гигантските си телеса, меки като козунаци сумо-баджаци и огромен целулитен задник на бучки като размазаната от Кличко физиономия на бившата ѝ половинка Кубрат Пулев, същото се случи и с блондинката, която чака дете от банкрутиралия футболист Благой Георгиев, пише lupa.bg.

През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени фотоси в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем. Лъжата, че е в топ форма и за нея природните закони не важат, вървеше до едно време. Но дойде момент, в който истината за фигурата ѝ започна излиза наяве в популярната Инстаграм страница – TherealSfw. За пореден път папарашки фотоси доказаха, че обезформянето на фигурата, което е типично за почти всички бъдещи майки, е застигнало и Златка Райкова, но тя се опитва да го изопачи и да се прави на неустоима сексбомба.

Последните кадри показват, че Златка не е напълняла много, но пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от доста целулит, което, разбира се, е нормално за този период, в който тя се намира. Последователите ѝ в социалните мрежи са категорични, че ако беше качвала снимки само от кръста нагоре, е щяло да бъде много по-мъдро, отколкото да ни показва външност, която не съществува. И естествено после хората да я одумват, когато видят каква е истината на живо.

„Иска ѝ се хората да мислят, че е качила само 5-6 кг за цялата бременност… Златке, Златке, съвсем нормално е да качиш килограми, докато си бременна. Не мога да разбера каква е тази комплексарщина да си обработваш снимките точно в този период?! Това да ти беше проблема“, коментира интернет потребителка.