Защо удариха черен печат на Мегз?

Ако досега ви се е струвало, че животът на топ-дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, която винаги успява да се забърка в нещо, е като филм, то още нищо не сте видели.

Последната новина около даровитото миньонче е че вчера е получила черен печат, със забрана да влиза в Косово. Каканашева постна своя снимка в социалните мрежи, на която е видимо разстроена със статус :

„Кога ще свърши този ден … 4 часа по-късно и черен печат за Косово „

https://www.instagram.com/p/BQlRZRSBGkf/?taken-by=megz_miglena_kakanasheva

Веднага започнаха шушукания по темата, за това  какво точно се е случило, за да се стигне до тази забрана. Според запознати Мегз е прекарала на границата няколко часа и е получила черен печат на излизане от Косово.

Само преди ден Каканашева била по работа в Румъния, но непланувано тръгнала за Косово. Мегз не обърнала внимание, че не носи международния си паспорт със себе си и първоначално не се и наложило, защото влязла в страната придружена от местни, с политически статут.

Говори се, че дизайнерката е близка приятелка на по-малкия син на премиера на Косово Иса Мустафа, с когото я запознал приятеля й. В суматохата никой не обърнал внимание, че Мегз е само с лична карта. Не така обаче стояли нещата на връщане, когато дизайнерката вече била сама, в личния си автомобил.

Докато  успее да се обади на който и да е от познатите си, че не открива паспорта си, вече имала забрана да посещава страната за 3 месеца.

Първата ни дизайнерка била много разстроена, защото виждала голям потенциал, в гладния след войната пазар в Косово и сега щяло да й се наложи да почака доста или да работи дистанционно.

Говори се още, че причините далеч не са само работни и че всъщност тайна любов дърпала фаталното миньонче често на „работни“ срещи извън България, пише ХотАрена.