ЖЕНСКИ КЛУБ ! СТРОГО СЕКРЕТНО – Влюбен ли е в теб ?

Понякога е наистина трудно за жената да каже дали мъжът, от когото е заинтригувана отвръща на чувствата й.

В края на краищата, повечето мъже са склонни да крият емоциите си, за да не би да се изложат пред жената, в която са влюбени. Но ако знаете зодиакалния знак на мъжа, от когото се интересувате, ще можете да вникнете по-дълбоко в неговата личност и най-вече да декодирате поведението му по-лесно.

Ето и повече за това какви индивидуални сигнали ви изпраща той, базирано на неговата зодия:

Овен

Мъжете от тази зодия действат без заобикалки – те не могат да запазят в тайна любовта си. Ако този мъж ви харесва наистина, той ще направи първата стъпка във вашата евентуална бъдеща връзка. Истинският Овен ще направи всичко възможно, за да ви покаже всичките си качества и умения, за да елиминира съперниците за сърцето ви. Така че няма да се чудите дълго дали вашият Овен ви харесва.

Телец

Чувствените мъже от тази зодия също ще ви покажат ясно, че ви харесват. Те ще ви ухажват по традиционния начин – с шоколадови бонбони, цветя, малки подаръци, комплименти и секси погледи. Ако този мъж ви покани на гости и сготви сам вечерята, значи наистина е много влюбен във вас. Най-хубавото за мъжа от зодия Телец е, че не губи интерес бързо, така че тепърва ще ви изпраща повече и повече сигнали.

Близнаци

Когато става въпрос за привличане, няма да ви е лесно да разгадаете мъжа от тази зодия. Близнаците са много очарователни, но са доста фалшиви и имат тенденция да флиртуват с много жени едновременно. Единственият начин да разберете, че мъжът Близнаци има по-дълбоки чувства към вас, е да изчакате известно време. Ако той продължава да се върти около вас, ако все търси компанията ви, ако изглежда щастлив, когато е край вас, значи вие владеете мислите му.

Рак

Този дълбоко емоционален мъж трябва да се чувства сигурен във вас, преди да разкрие сърцето си. Мъжът Рак е много грижовен и ако проявява интерес към вас, той ще започне да ви обгрижва по различни начини. Той ще се държи снизходително, ще се показва като голям кавалер, ще се държи покровителствено с вас като ваш закрилник и т. н.

Лъв

Мъжете Лъв са страстни, храбри зверове със смели сърца. Този мъж няма да крие чувствата си към вас, а напротив – ще разкаже за тях на всички. Той ще ви обсипва с обич, внимание и подаръци в изобилие. Той ще ви посвети времето си и няма да позволи на никой друг да се конкурира с него за вас.

Дева

Не очаквайте грандиозни изблици на обич от мъжа Дева, поне не на първо време. Този мъж се движи напред бавно и внимателно в играта на любовта. Сериозните връзки отнемат време на мъжете Дева. Те са нерешителни и твърде разумни. Ако този мъж е влюбен във вас, той ще иска първо да стане най-добрия ви приятел, а с течение на времето, ще ви покаже чувствата си.

Везни

Този мъж е изключително нежен и романтичен, и направо е влюбен в любовта. Съответно, той ще ви ухажва доста явно със сладки усмивки, любящи погледи и прекрасни, сърдечни поздрави, след което ще започне да ви изпраща любовни бележки, цветя в офиса и да ви прави серенади на лунна светлина.

Скорпион

Този страстен, сложен и сексуален мъж ще ви ухажва почти маниакално, докато привлече вниманието ви. Той ще ви покаже, че наистина се интересува от сериозни отношения, а не от лек флирт. Ако усети, че има конкуренция за сърцето ви, той ще извади на показ тъмната си страна. Скорпионът е настроен собственически в любовта. Той може да ви накара да се чувствате безпомощна от неговото едностранчиво преследване.

Стрелец

Мъжът от тази зодия е влюбен във вас, ако виждате в очите му блясък, когато ви гледа, а на лицето му грее винаги усмивка, когато е край вас. Този мъж ще ви покаже интереса си, ако иска да прекарва повече време с вас, все гледа да ви разсмее и ви засипва с разказите за подвизите му. Ако той ви покани да се присъедините към него в следващото му приключение, значи наистина сте привлякла вниманието му.

Козирог

Този зает, резервиран мъж ще се държи на романтичната ви среща като на бизнес среща. И все пак, той ще ви заведе на вечеря в най-добрия ресторант в града или ще направи нещо друго, което наистина да ви впечатли. Влюбеният мъж Козирог прави всичко възможно да покаже по-фината страна на живота на своята избраница.

Водолей

Този мъж изглежда по-заинтересуван от несериозен флирт, отколкото от сериозна връзка. Ако той наистина си пада по вас, по-скоро ще ви разкрие интелектуалните си идеи и планове, отколкото дълбоките си емоции. Ще трябва да проявите търпение към мъжа Водолей. Рано или късно, той ще ви се разкрие.

Риби

Мъжът Риби ще покаже интереса си към вас по най-различни начини. Той е дълбоко интуитивен и романтичен и ще иска емоционална връзка още от самото начало. Той ще ви гледа настоятелно в очите, ще покаже голямо съчувствие към проблемите ви, ще е готов да посрещне нуждите ви. Той ще намери и творчески начини да ви спечели – със стихове, с музика и рисунки.