5 правила на почивката с приятели

Да отидеш на почивка с приятели си е забавно и пълноценно изживяване. Разбира се, трябва да подберете правилните приятели и правилното място. Въпреки това нещо пак може да излезе извън контрол и да ви развали прекарването.

Ето защо е хубаво да се придържате към тези правила:

1. Оставете маниакът на тема контрол да води нещата

Винаги има един-двама от компанията, които искат да уредят нещата и да планират всичко. Ами оставете им това удоволствие, така ще запазите мира и ще ги накарате да се почувстват значими.

2. Разберете се за финансовата част по-рано

Със сигурност не всички са с еднакви възможност. Намерете някакъв компромисен вариант, който да удовлетворява всички. Не е нужно едни да се лишават, а други да прахосват излишни средства. Ако не сте уредили този въпрос преди почивката, със сигурност ще имате проблеми…

3. Оставете всеки да бъде себе си

Разбира се, че ще се съобразявате един с друг, но не прекалявайте и не ограничавайте свободата си. Дразните се, че някой снима всяко ястие или не спира да бърбори? И все пак ви е приятел, нали? Оставете го да си прави странните неща и в тях сте видели нещо, когато сте се сприятелили. Сигурни сме, че и вие си имате своите дразнещи навици.

4. Вършете глупости заедно, но с мярка

Едно от най-хубавите неща на почивката с приятели е, че може да правите лудории, които никога нямаше, ако бяхте сами и надали някога ще повторите. Именно спонтанните щуротии ще направят почивката ви незабравима, така че впуснете се в някое приключение заедно с всички, дори да не сте авантюристи по принцип.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

5. Прикривайте се

Каквото се е случило на почивката си остава там! Пиянски изцепки, неудобни ситуации, всичко си остава между вас и не се разгласява. Това е смисълът на приятелството все пак. След време ще коментирате, ще си спомняте и със сигурност много ще се забавлявате на глупостите, които сте вършили, но те не бива да стават обществено достояние.