5 причини защо мъжете от зодия Дева се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  Овен, Телец, Близнаци, Рак и Лъв във връзките, дойде ред и на зодия Дева.

Критичен

Мъжете от зодия Дева са много критични към себе си… и към вас. Особено към вас. Те забелязват и най-дребните ваши недостатъци и са способни да ви критикуват с повод и без повод.

Г-н „Аз знам най-добре“

Ако след лопатата с критика все още не сте избягали, пригответе се за психическа, словесна и физическа борба. Вашата любима Дева не само, че ще Ви критикува, но и най-безсрамно ще Ви поправя, когато сгрешите някоя думичка дори.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Лъв се провалят във връзките си

Чистофайници

Те са най-големите педанти на зодиака! За тях чистотата и редът са всичко. Те обичат всичко да бъде на мястото си и къщата им да блести от чистота. Ако искате да вбесите мъж Дева отидете в къщата му и разхвърляйте цялата всекидневна или още по-добре създайте истинска кочина в кухнята, след като се е съвзела от третия припадък, Вашата Дева никога повече няма да иска да ви види.Влюбила сте се безвъзвратно? Какво чакате още? Хващайте парцала!

Кукловод 

Мъжете от тази зодия са истински виртуози в кукловодството. Тъй като мъжът Дева е маниак на тема контрол, може да стане много манипулативен, ако види, че не му се подчинявате. Правилно прочетохте. При връзката с мъжът Дева не може да става и дума за равенство между половете. Той е мъжът, а вие жената, следователно, той диктува нещата.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Рак се провалят във връзките си

Здравей, Ново Аз!

Най-вбесяващата черта на зодия Дева, след неговата вродена критичност е склонността му да променя хората. „… и ги създаде по свой образ и подобие“ е цитат от древен астрологически ръкопис, отнасящ се за мъжете от зодия Дева.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова