7 признака, че сте гладни за секс

Не сте в настроение, все по-често се карате с колегите, всичко ви дразни и ви се струва, че целият свят е срещу вас.

Това са първите признаци за недостиг на секс.

1. Непрекъснато сте в депресия и всичко около вас ви дразни ужасно

 Всички знаем, че след секс в тялото се отделя хормонът на щастието ендорфин. Просто е – добрият секс подобрява настроението на химическо ниво.

2. Непрекъснато нещо ви боли

И пак хормони. Непосредствено преди оргазъм в тялото се отделя окситоцин, под чието действие се образуват болкоуспокояващите ендорфини – естественият аналог на морфина. При жените бонусът е и изработването на естроген, който потиска предменструалната болка.

4. Не сте доволни от теглото си, непрекъснато сте на диета, но тя не ви помага

Леглото е най-добрият фитнес уред. Няма нужда от повече обяснение, нали?!

5. Непрекъснато подхващате някакви вируси

Подобрете имунитета си с помощта на секса. В кръвта на хората, които ГО правят, има 30% повече антитела, което повишава защитата срещу грип.

5. Измъчва ви безсъние

Как сладко се заспива след оргазъм, нали?

6. С ужас установявате нови и нови признаци на остаряване

Двойките, които правят секс поне три пъти седмично след 30 години ВИНАГИ изглеждат по-млади от връстниците си, които нямат този късмет.

7. Непрекъснато сте недоволни от себе си

Всяка дългокрака блондинка ви дразни, а снимките на моделите в списанията ви развалят настроението. Само страстният секс може да ви излекува от този недъг.

Когато любимият ви каже, че сте най-прекрасната жена на земята и го докаже с действия вие ще престанете да мислите за това колко излишни сантиметра са опасали талията ви. Когато той те желае, е много по-лесно да се приемеш и да се заобичаш.