Ако знаеш тези 4 златни правила на Шехерезада, твоят мъж ще те боготвори

Шехерезада е била много красива и, главното, умна. Тя е знаела хиляди приказки със смисъл, а също и как да се държи с един мъж.

Тази мъдрост тя получила от майка си. Своите дъщери тя учила на това, как да бъдат за мъжа не само най-желаната, но и най-необходимата.

Според легендата Шехерезада се придържала към четири златни правила, които я правили идеалната жена в очите на мъжа ѝ. С годините те малко са се модифицирали, отчитайки съвременните реалности. Същността им обаче се запазила.

 Играй по правилата и едва след това предлагай свои

Мъжът трябва да знае, че всичко е под негов контрол и той се ръководи събитията и ситуациите. Това ще му даде увереност, ще го кара да взима инициатива, да поема отговорности и да бъде деен.

Ако той се усъмни в това, ще се разсърди. Бъди нежна и податлива и гневът му никога няма да те застигне. Твърдото на мекото щета не може да нанесе.

Винаги продължавай играта

С други думи: вдъхновявай го. Докато ти правиш това, мъжът ще има нужда от теб. Той няма да има поводи за съмнение в любовта ти и няма да изгуби интерес.

Топли го дори и в най-студентите дни

Ако той е изморен и не е в настроение след работния ден, не се сърди. По-добре създай благоприятна за почивка атмосфера. А ако се е провинил, почакай докато сам признае своята грешка. Повярвай, той е способен да направи това.

  И въобще старай се да не демонстрираш сила пред мъжа. Иначе от любимата жена в неговото възприятие ти ще се превърнеш в съперник, с който той трябва да води война. Топлината на твоето сърце е много по-силна от войските, с които той е готов да се сражава.

Пускай го с пълна увереност

Повечето жени мислят, че мъжът има нужда само от тяло и затова хвърлят всичките си сили за неговото усъвършенстване. Грижи се за себе си, но това не е всичко.

Онези, които умеят да си играят с характерите, са единици. Те могат да се разделят с мъжа за известно време със спокойна душа и да му позволят да извърши подвизи, без да се съмняват, че всичките те са предназначени именно за тях. Всичко е поради това, че те са уверени в себе си, в магията на своята женственост.

С други думи всичко опира до това, че трябва да си самата себе си, да обичаш себе си, да уважаваш, да имаш чувство за достойнство. Проста и вечна истина. А мъжа е отразява вътрешното си състояние.