Актрисата, която се разголи на червения килим: „Не бях гола отдолу“

Едно от нещата, за които можеш да си сигурна по време на Оскарите – интимните части на актрисите ще си останат скрити от хорските очи. Или поне така беше досега…

Актрисата Бланка Бланко, известна с участието си във филмите Showgirls 2 и Teen Star Academy се разходи по червения килим с рокля, няколко педи по-изрязана, отколкото трябва. Всеки път, когато Бланко направеше крачка встрани, фотографите успяваха да заснемат прилежно интимната й зона.

Тя побърза да се оправдае на следващия ден.

Имах костюм отдолу, нещо като боди или цял бански, но по някаква причина на снимките изглежда, че не нося нищо. Костюмът е същият цвят като кожата ми, така че не бях гола“, каза тя пред сайта Daily Mail.

Бланка не е разбрала, че нещо с роклята й не е наред, докато телефонът й не почнал да вибрира от съобщения на приятели. Те казали на актрисата, че интернет е залят с нейни снимки и всички твърдят, че е гола.

„Бях ужасно засрамена. Това не беше стратегия или нещо такова. Не знаех, че ще се разголя на Оскарите. Уважавам Оскарите и никога не бих си помислила да се появя гола на тях“, разкайва се актрисата.

Източник: cosmopolitan.bg