Да си мъж под формата на женски полов орган

Седейки в едно заведение, случайно чух на съседната маса, възмутено момиче да казва на приятелката си нещо от рода на “и накрая той й каза да не забравя кой дава парите”.

Преди съм писала на подобна тема за жените, които са с мъжете си заради техните пари. Не крия крайното си несимпатизиране към такъв “вид” жени. Няма как да не скрия и некрасивите си мисли спрямо мъжете тип простак, по-елегантно казано. Но нека отбележа, че в типа връзки “не забравяй кой дава парите” и двата края са еднакво криви с мозъчета на малки крехки пиленца, отново по-елегантно казано.

618x489

Днес ми се говори за онзи леко набит, подпухнал, но чат-пат фитнес мъж, който кара известна немска фирма кола с бял или черен цвят и никакъв друг, която “паркира” тарикатски пред заведение или на инвалидно място, а вече и на тротоара пред мола. Онзи с наболата черна, а след това прошарена брада и прическа машинка. Едно време той носеше Долче и Габана, Армани, Фере и Кавали. Сега носи Филип Плейн, Д2 или асиметрични дрехи. Влиза тежко, продължава да ходи разкрачен и с разперени ръце, сякаш има въображаеми тухли под мишниците. Гледа наляво и надясно, не деликатно, а доста явно. Ако си от жената тип “не забравяй кой дава парите”, ще ти намигне, махне закачливо, ще те попита как е, какво става, ала-бала. За съжаление или по-скоро за радост, ако си момиче с поне малко акъл и себеуважение, най-вероятно ще си определена като курва и/или кучка. Ако си му подобен, или ще те изгледа много лошо, или ще дойде при теб да се хилите шумно и да кажете как сте се напили снощи, и как сте ебали оная (съжалявам, но това са точните две думи). А ако не си му подобен, ти си мухльо, който не става за нищо. След това тежкарски ще си метне няколкото телефона на масата, това е мода която не излиза от мода. После ще дръпне стола шумно и ще се просне на него в леко седнало, леко легнало положение, от което ще изглежда все едно този човек няма врат.

Характер няма. Клониран е. Прилича на другите, които са досущ като него. Лутат се между желанието си да се правят на много яки мъжаги, които гледат прекрасната си жена/и като принцеса/и, но в същото време са пропити с патрирхата. Аха да я направят тяхната кралица, но тя става кралицата на дома му. Тя се оказва длъжна за всичко, тя няма право на глас, тя седи просто там, изпълнява недъгаво капризите му и понякога и боя може да си изяде, защото той предпочита да я напердаши вмести просто да я зареже.

Тарикатлък, глуповатост и патриархат. Не съм сигурна, че има по-лоша и убиваща индивида, а и обществото, комбинация. Хора, които опорочават парите и луксозните неща, които тук са превърнати в синоним на простащината. Заради такива нечовешки същества богатия човек се асоциира с нещо подло и мръсно, красивото поддържано момиче с нещо имащо цена, красивата кола с тарикат и т.н.  А по-големият ужас е, че този тип мъже (тиква) продължава да бъде пример за подражание на някои млади момчета, както и обект на възхищение за някои момичета. И се създава един кръг от общество, което незнайно защо преобладава. Или е знайно. И се стига до заключението, че не няколко всеизвестни хора развалят държавата, а доста други, които определено приличат на някои от нашите управляващи. Но неслучайно има една приказка за това, че хората от правителството са отражение на народа.

Живот под наем. А защо се смеем, че американците живеят живот на кредит? Като знаем доста хора кое как имат.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

 


 

източник: blondeulb.com