Деси Банова: „Не съм с Росен заради милионите и положението му“! – любовните тайни на синоптичката

Любовните отношения между българския президент (2012-2017) Росен Плевнелиев и синоптичката от Нова телевизия Деси Банова е причината блондинката, а и екс държавния глава да свият приятелските си кръгове.

След като двамата приключиха дългогодишните си връзки и заживяха заедно, им се наложило да изтърпят много забележки и критики от доскоро близките им хора

Особено брожение срещу Деси Банова се създало в коридорите на Нова тв, като в нюзрума на медията усилено се шушукало, че свободомислещото момиче на прогнозата за времето е с Плевнелиев заради парите и влиянието му.

Не съм с Росен заради милионите и положението му. Била съм с много по-богати мъже от него, последният мъж в живота ми също беше милионер“, кълняла се пред колежки Деси Банова. Тя обяснявала, че била запленена от Плевнелиев не заради тузарските му палати в Гърция, Черноморец и разложкото село Баня, нито заради многомилионната му банкова сметка, а тъй като никога досега не е имала толкова ерудиран и галантен мъж до себе си, писа „Уикенд“.

Сред многобройните сексуални похождения на Деси Банова в миналото преобладават спортисти (Бербатов, Мартин Станков, вратаря Тодор Кючуков – бел. авт), милионерски синове и актуални столични плейбои, както и дузина журналисти, начело с Крум Савов. Сред първите известни завоеванията на синоптичката, която според мълвата била пристрастена към секса, е Мартин Карбовски, с когото тя спала още когато била на 19.

Тогава Карбовски водел предаването „Квартал“ по кабеларката „7 дни“ и взел стройната тийнейджърка като стажант-репортер. Устатият журналист и Деси имали едномесечна сексуална връзка, но след това се скарали заради други любовни увлечения на красавицата и тя напуснала със скандал предаването му, спомнят си бивши нейни колеги от вече несъществуващата „7 дни“. Според думите им, навремето Деси била напористо ухажвана и от чувствително по-възрастния от нея писател и телевизионер Румен Балабанов, вече покойник, и излизала два-три пъти с него на вечеря, но самата тя отричала да е стигала по-далеч.

Откакто е с Росен Плевнелиев, Деси Банова бере плодовете на дългогодишната бизнес и политическа дейност на екс президента. Неотдавна тя получи като подарък от него тузарски електромобил „Тесла“ за 140 000 лева, щедрият политик буквално всеки ден сюрпризирал синотичката с дребни доказателства за любовта си – парфюми, маркови дрехи, бижута и разкошни букети с цветя.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Преди дни Плевнелиев заведе Деси Банова и в Лондон, където двамата наблюдаваха триумфа на Григор Димитров на финалния мастерс между осемте най-добри тенис ракети в света. Бившият държавен глава се изръсил с 4 000 паунда за билети за Гришо и гледал с любимата си победния ход на хасковлията от ВИП местата в залата.

Лондонският воаяж на Плевнелиев и Деси Банова е излязъл изключително скъпо на екс президента, тъй като той наел огромен апартамент в реномирания хотел „Дорчесър“, където нощувките започват от 500 паунда на вечер и достигат до 3000. Двамата се хранили във високо оценения ресторант към престижния хотел, отличен с две звезди „Мишлен“ издават българи, засекли президентът и синоптичката в столицата на Англия.

По-късно Певнелиев и Деси Банова бяха засечени на летище „Хийтроу“ в Лондон в очакване на полет на .„Бритиш Еъруейз“ за Америка. Това оповести българин, успял да заснеме звездната двойка, възмутен от нахалното предреждане на синоптичката пред гишето за чекиране. Впоследствие самата Деси Банова опроверга информацията, че е отлетяла за Щатите с Плевнелиев, тя обясни, че двамата са отлетели за Атина, а на гишето за американския полет само се информирала за полета до Гърция.