Деси Слава поддържа гърдите си с „яко мачкане“

С яко, но не прекалено силно мачкане и обилно поливане с хладка вода Деси Слава стяга прочутите си гърди, на които завиждат повечето й колежки,.

38-годишната звезда се слави с едни от най-хубавите цици в попфолка и често казва, че няма добра певица без голяма цица.

Младото й гадже – боксьора Благой Найденов също полагал грижи за доброто състояние на бюста на любимата си. От години Деси практикувала масажи, които сама си правела на циците. В тях преобладавали леките натискания и кръговите движения. А за заздравяване на връхчетата приемала леки въртеливи движения.

Тя използвала някои изпитани народни начини за заздравяване на формата и дори за увеличаване на големината. Деси Слава обичала да втрива в циците си бг билки, от които спецове й приготвяли различни настойки.

Всяка вечер звездата си взимала и душ, като обилно поливала с хладка вода двете си красоти на природната хирургия. Според запознати обаче певицата полагала грижи за своите гръдни забележителности и с редовни посещения при лекар.

Той я посъветвал да използва лазер за прикриване на дребни трансформации по бюста й, получени от вкарването в него на силикон.

Източник: ХотАрена