Дневен хороскоп – събота 30.09.2017

Днешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация.

Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им. Като цяло мнозина от вас днес ще се чувствате в свои води.

Щастливи числа: 42 32 24 11 21 36

Овен

Животът ще е забавен и интересен. Все пак гледайте да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Бъдете избирателни във връзките. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Обменяте ценни идеи и опит, които ще Ви бъдат особено полезни през следващите дни.

 Телец

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Разпределете добре времето си и действайте. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Доста от Вас са преминали през лабиринта на живота и нямат право да повтарят грешките си. Ново начало и нов начин на мислене.

Близнаци

Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според Вас заслужава. Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Не бързайте, изчакайте удобен момент за разговорите, които предстоят. Позициите, на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет.

Рак

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите днес. Положителни звездни влияния не липсват на представителите на зодия Рак в събота, но въпреки присъствието им част от Раците ще са леко нервни днес. Ще Ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.

Лъв

Лесно може да се изпокарате на работното място. В личните отношения не е изключено да се натъкнете на проблеми. Изживявате неочаквано труден ден. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди. Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва.

Дева

Събота ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Получена навреме финансова подкрепа ще Ви помогне да решите свой проблем. На практика през първата половина на днешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад.

Везни

Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Водете преговори на четири очи. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Скорпион

Тази вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. В събота за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Можете да развиете нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични. Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва.

Стрелец

Изживявате неочаквано труден ден. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Бъдете ведри и отговорни към себе си. Като развитие събота е положителен ден за Стрелците, но мнозина от представителите на знака ще са гневни през деня, защото се сблъскват с пречки. Вълнуващ и интересен ден.

Козирог

Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време Ви изпълва с добро настроение. Получена навреме финансова подкрепа ще Ви помогне да решите свой проблем. Като цяло денят Ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Пазете се да не попаднете в ръцете на собствената си глупост и не се изкушавайте защото си мислите, че „няма страшно, аз си знам“. Хубаво е да слушате от време-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Водолей

Днес всичко тръгва по вода. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Риби

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. До обед нищо не върви по правилата, а и да потръгне, ще обслужва чужди интереси. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Днес и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши.
Източник: znacite.com